Ekipa "Trebinja" pobjednik je "City games" finala BiH, koje je večeras održano na Olimpijskom bazenu "Banje" u našem gradu, čime su obezbijedili plasman u polufinale ove manifestacije, koje će 24. avgusta biti održano u Beogradu.

https://www.facebook.com/trebinjelive11/?fref=ts

Drugo mjesto pripalo je ekipi "Bijeljine", dok je trećeplasirana bila ekipa "Mostara".

Trebinjci su pokazali najviše umijeća u šest igri, osvojivši na kraju 59 poena. Oni su u finalu večerašnjeg finala bili bolji od ekipe "Bijeljine".

"Baš nam je drago što smo pobijedili. Kratko smo se pripremali. Konkurencija je bila relativno jaka", kažu u pobjedničkoj ekipi.

https://www.facebook.com/trebinjelive11/?fref=ts

Pobjednički pehar trebinjskoj ekipi donijeli su: Nina Žarković, Anastasija Vlatković, Marina Anđelić, Luka Milidrag, Gradimir Miladinović, Miljan Mrdić, Aleksandar Janković i Nikola Kapor. Treneri ekipe bili su Veljko Piljević i Gradimir Ćirić, dok je vođa ekipe bio Aleksandar Vukanović.

Najboljim ekipama dodijeljene su medalje i pehari, a pored tri prvoplasirane ekipe učestvovale su i ekipe "Višegrada", "Bileće" i Nevesinja".

city games trebinje 2017

Ekipe su se takmičile u igrama leteći vaterpolo, spasavanje turistkinje, vodena košarka, vodena alka, pršut i veslo.

Na polufinalu u Beogradu nastupiće ekipe iz Srbije, BiH, Poljske, Luksemburga, Mađarske, Italije, Holandije i Češke.

Zamjenik gradonačelnik Mirko Ćurić rekao je da je Gradu Trebinju bilo zadovoljstvo što je imao priliku da podrži ovu manifestaciju, koja je po prvi put održana u Trebinju i koja promoviše naš grad na najljepši mogući način.

city games trebinje 2017

Pokrovitelj manifestacije bio je Grad Trebinje.

Uskoro više fotografija pogledajte OVDJE.

city games trebinje 2017 city games trebinje 2017 city games trebinje 2017 city games trebinje 2017 city games trebinje 2017 city games trebinje 2017