U naselju Hrupjela održan je humanitarni sportski turnir u malom fudbalu i šutiranju trojki pod sloganom "Ide lopta", na kome je prikupljeno oko 5.000 KM za nastavak liječenja naših sugrađana Danijela Pudara-Džaje i Matije Darmanovića.

humanitarni turnir hrupjela 2017

U malom fudbalu za seniore pobjednik je ekipa "Donjih Hrupjela" koja je u finalu pobijedila u jednoj neizvjesnoj i uzbudljivoj utakmici ekipu "Gučine" 3:2.

U konkurenciji mlađih ekipa, "Jazavci" su pobijedili "Mokre Dolove" rezultatom 3:2 nakon izvođenja penala (u regularnom dijelu bilo je 1:1).

humanitarni turnir hrupjela 2017

Ukupno se prijavilo 45 ekipa.

Pobjednik u konkurenciji seniora dobio je loptu, a poraženi tortu, dok su u konkurenciji mlađih godišta pobjednici dobili loptu, a poraženi tortu.

U šutiranju trica prijavile su se 43 ekipe i u finalu, nakon uzbudljive završnice, ekipa "Hrupjela 2" pobijedila je ekipu "Korvera" 9:8 i kao nagradu dobila picu rolat, dok su poraženi nagrađeni sa loptom.

Nakon turnira, osmijeh i radost kod organizatora zato što je sve proteklo u najboljem redu. Puno se ekipa prijavilo tako da se i došlo do značajnih novčanih sredstava.

"Zahvaljujemo se svim učesnicima, ljudima dobre volje koji su pomogli i još jednom pokazali da Trebinjci imaju veliko srce", rekao je Janko Vujović, jedan od organizatora.

Slađan Pudar, Danijelov otac, zahvalio se organizatorima turnira na podršci riječima: "To su momci, to je veličina, to je grad, to je Trebinje".

humanitarni turnir hrupjela 2017