Izuzetno uspješno i višestruko nagrađivano preduzeće "Dineco" iz našeg grada nedavno je proširilo svoju djelatnost na prodaju modernog namještaja visokog kvaliteta renomiranih svjetskih proizvođača, a sve u cilju zadovoljavanja potreba i najzahtjevnijih kupaca.

dineco tb

Inovativnim i modernim pristupom, novootvereni Salon namještaja "Dineco" nudi vrhunski dizajniran i ekonomičan namještaj koji će vaš životni i radni prostor učiniti funkcionalnijim i ugodnijim ambijentom za življenje.

Salon je smješten na adresi Trebinjskih brigada br. 3, a u svom bogatom asortimanu ima namještaj modernog dizajna, izuzetnog kvaliteta sa štofovima nepropusnim za tečnost, podešavanje nagiba sjedala pomoću elektromotora, te još mnoge pogodnosti koje će vaš život učiniti lagodnijim.

Salon ima i savremeni vozni park sa namjenskim vozilima za prevoz namještaja do kupca i kompletnu servisnu službu.

salon namjestaja dineco (1)

PO ŽELJI I MJERI - PROIZVODNI PROGRAM

Kao što već sigurno znate, DINECO posjeduje i proizvodnu liniju, gdje sa vrhunskom tehnologijom, mehanizacijom i kvalifikovanim stručnjacima proizvodi namještaj sa kojim se ovo preduzeće u relativno kratkom vremenu svrstalo među vodeće regionalne proizvođače namještaja za stanovanje od pločastih materijala i punog drveta.

Dizajniramo i proizvodimo sve vrste namještaja za životni i poslovni prostor - od kuhinja, spavaćih, dnevnih i dječijih soba, američkih plakara do konferencijskih sala.

salon namjestaja dineco (1)

Ukoliko Vam je potrebna kuhinja, spavaća soba, garderobni orman ili bilo koja vrsta namještaja za dom ili kancelariju prema odgovarajućim mjerama, u našoj širokoj paleti dekorativnih materijala odaberete boju i površinsku obradu koja će vizuelno oplemeniti vaš komad namještaja.

Koristimo samo okov najpoznatijih svjetskih brendova: BLUM, Hettich, Solido, Teka, Franke, Rehau… koji su garancija kvaliteta!

POPUST NA SAV ASORTIMAN TAPACIRANOG NAMJEŠTAJA I NAMJEŠTAJA OD PLOČASTIH MATERIJALA

U toku je popust na sav asortiman gotovog tapaciranog namještaja: garniture trosjed, dvosjed i fotelja, ugaone garniture, trpezarijske stolice i stolovi...

Aktuelan je i popust na sav namještaj od pločastih materijala od 10%.

salon namjestaja dineco (1)

salon namjestaja dineco (1) salon namjestaja dineco (1)