U generalnoj probi pred nastavak prvenstva u Drugoj ligi Republike Srpske grupa istok, FK "Leotar" je na Policama pobijedio FK "Igalo" rezultatom 2:0 (1:0).

leotar igalo fudbal

Težak teren i loši vremenski uslovi su uzrokovali malo lošiju igru obje ekipe.

Prvi su zaprijetili gosti koji su u 24. minutu imali šansu, ali golman Perišić nije se dao iznenaditi. Dva minuta kasnije Pjacin šut sa 20 metara završava u mreži gostiju. U 36. minutu Šešelj je imao priliku, ali se na odmor otišlo sa rezultatom 1:0.

U drugih 45 minuta gosti su preko Ilića u 60. minutu imali šansu za izjednačenje kao i u 70. minutu preko istog igrača, ali golman Perišić je odličnom odbranom sačuvao mrežu netaknutu.

Rezultat iz prvog poluvremena bio je sve do 84 minuta kada je nakon prekršaja nad Spaićem dosuđen jedanaesterac kojeg kapiten Ramić realizuje za konačnih 2:0.

U sedam preostalih dana trebaju se ispraviti još neke greške koje su vidljive, ali je primjetno da su igrači Leotara dobro fizički pripremljeni.

Trener Leotara Rajko Mičeta istakao je da je bilo dobrih i loših stvari, ali da se nada da će sve biti u redu do početka prvenstva.

"Raduje me realizacija jer smo dali dva gola, a naša mreža je mirovala", kazao je Mičeta.

Početak prvenstva počinje 11. marta, a Leotar gostuje FK "Veležu" u Nevesinju.