Građani Trebinja ponovo su pokazali da imaju veliko srce i da svojim sugrađanima pomažu koliko mogu kad im je najteže. Tako je bilo i večeras u Domu mladih, gdje je priređeno humanitarno veče za Miodraga Miljanovića, koji boluje od karcinoma grla i koji nema dovoljno novca za nabavku neophodnih lijekova.

Humanitarno vece miodrag miljanovic trebinje

Iako se bori sa teškom bolešću, Miodrag je odlučan da u jednoj od najvažnijih bitki u životu izađe kao pobjednik. A u toj bici saborci će mu biti i svi sugrađani, koji su ili će mu tek pomoći u skalu sa svojim mogućnostima.

Živi na Ljubomiru sa majkom i bratom, a u porodici niko nije zaposlen.

Miodragov brat Miljan zahvalio se svim prisustnim sugrađanima, istakavši da je za liječenje i hranu njegovom bratu tokom jednog dana potrebno oko 60 KM.

"On sada ne može da priča i hrani se sa posebnom hranom, koja je veoma skupa. Svaki dan putuje sa sela u trebinjsku Bolnicu, a bio je i na zračenju u Banjaluci", kazao je Miljan, dodajući da će se tek na osnovu dužine trajanja liječenja i oporavka znati i tačan novčani iznos koji je neophodan njegovom bratu.

Podršku Miodragu svojim nastupima pružili su i članovi KUD "Alat Svislajon" i ANI "Jovan Dučić", Kulturne scene "Mali stvari", Plesnog kluba "Maris", kao i Sara Krunić na flauti i pjesnici Nataša Stanić i Jasminka Kumro.

Humanitarno vece miodrag miljanovic trebinje

Večerašnji koncert održan je zahvaljujući dokazanom humanisti i preduzetniku Mustafi Berbiću iz Gradačca, koji je u proteklih godinu dana za nekoliko Trebinjaca i njihovih porodica obezbijedio prijeko potrebnu pomoć.

"Miodragov brat je radio kod mene u preduzeću i svjestan sam da je za njegovo liječenje potrebno mnogo novca, zbog čega sam zajedno sa nekoliko Trebinjaca i rukovodstvom Doma mladih organizovao ovo veče", kazao je Berbić.

Svi oni koji žele da pomognu Miodragu to mogu da učine tako što će, u skadu sa svojim mogućnostima, uplatiti novčana sredstva na žiro račun 5620998134930811 kod NLB razvojne banke, na ime Miodrag Miljanović.