"Spas 3 - Tajne i metode svjetske natur medicine" - naziv je nove knjige Isidore Bjelice koja je večeras predstavljena trebinjskoj publici.

isidora bjelica trebinje

Ovaj sveobuhvatni i ambiciozni priručnik, koji sadrži podatke o najnovojim imunološkim i detoksikacionim tehnikama, različitim vrstama suplemenata, psihološkim metodama, nije namijenjen samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i onima koji žele da očuvaju svoje zdravlje.

Kroz razgovor sa Trebinjcima, naša poznata spisateljica je ukazala na sve patnje kroz koje je prošla boreći se sa jednim od najtežih oblika kancera, te poručujući da čovjek nikada ne smije da odustane, jer je to jedini način da bude spasen.

"Ne dajem savete, jer niko zapravo ne zna univerzalni lek, ali znam da je glupo odustati od zvanične medicine i onoga što ona donosi, kao i sebi uskratiti sve ono što nam nudi natur medicina", kazala je Isidora.

Trebinjska publika je divna, puna pozitivne energije, kaže Isidora, čiji korijeni su iz krševite Hercegovine, ujedno ne krijući zadovoljstvo što je za veoma kratko vrijeme dva puta boravila u gradu velikog Jovana Dučića.

isidora bjelica trebinje

"Uveke gledam kako se osećam. Imate večeri kad se jako iscrpite, a imate večeri kad je teško, ali ste puni energije. Ovako pozitivnu publiku ne pamtim da sam imala u skorije vreme", istakla je Isidora.

U velikom broju tehnika i tajnih znanja za očuvanje i poboljšanje zdravlja, Isidora je podijelila sa čitaocima znanja i metode koje je prikupila i isprobala tokom liječenja u 12 zemalja.

"Lutala sam od zemlje do zemlje, od klinike do klinike, od farmaceuta do herbalista, iscelitelja, natur lekara, gurua..., da probam da pronađem rešenje za kvadraturu kruga zvanu kancer", kaže autorka.

Tokom književne večeri pitanja je postavljala i publika, nakon čega je uslijedilo fotografisanje sa Isidorom.

isidora bjelica trebinje