Marko Rikalo je pobjednik sportsko-humanitarnog turnira u šutiranju trojki pod nazivom "Trojka iz bloka", koji je danas održan na sportskim terenima "Srđan Aleksić" u Bregovima. dav

Ova vrsta turnira, čiju organizaciju je pomogla Pozitivna Srpska, po prvi put je priređena u Trebinju.

Prijavilo se preko 120 naših sugrađana koji su skromnom kotizacijom od 5 KM pomogli jednu ili više socijalno ugroženih porodica iz našeg grada.

"Ovaj turnir ima, prije svega, spotski i humanitarni karakter. Po broju prijavljenih učesnika ispunio je sva očekivanja", kazao je Miloš Simović, portparol turnira, koji godinama unazad organizuje humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" iz Beograda.

trojka iz bloka trebinje

Na turniru su učestvovali mladići i djevojke različitih uzrasnih kategorija, a u pauzama gromoglasnim aplauzom ispraćeni su članovi Plesnog kluba "Maris" i reper Uncle Joe.

Tokom takmičenja prikupljane su i donacije, koje će, uz kotizaciju, biti utrošene za pomoć nekoj socijalno ugroženoj ili višečlanoj porodici sa područja Trebinja.

Ova takmičenja, između ostalih, podržavaju Dejan Bodiroga, Boris Malagurski, Novica Veličković, Danilo Ikodinović.

trojka iz bloka trebinje

trojka iz bloka trebinje

trojka iz bloka trebinje trojka iz bloka trebinje trojka iz bloka trebinje trojka iz bloka trebinjetrojka iz bloka trebinje