PREDSTAVLJEN KANDIDAT – Luka Petrović najavio veliku pobjedu u oktobru

Autor: Božo Morić Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 22. 07. 2016. - 22:49h

Kandidat koalicije okupljene oko SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Luka Petrović, poručio je večeras da očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu 2. oktobra, ističući da je to najmanje što Trebinje zaslužuje nakon četvorogodišnjeg posrtanja i propadanja.

snsd kandodat luka petrovic trebinje

Petrović je prethodno potpisao koalicioni sporazum sa predstavnicima gradskih odbora SP-a, DNS-a, SRS-SRS RS-a i Ujedinjene Srpske.

snsd kandodat luka petrovic trebinje

„Krajnje je vrijeme da građani Trebinja demokratski i putem izbora u oktobru smijene aktuelnu i nesposobnu gradsku vlast“, složili su se koalicioni partneri.

Glavni priopriteti Petrovićeve politike, kako je večeras kazao, biće zapošljavanje mladih ljudi, boračkih i socijalnih kategorija – „da u Trebinju više ne bude porodica u kojima niko ne radi, uz stvaranje neophodnih preduslova za dovođenje novih investitora koji će otvoriti radna mjesta u realnom sektoru“.

„Već pregovaramo sa četiri vrlo ozbiljna privrednika iz Srbije, koja bi u potpunosti trebalo da oporave trebinjsku privredu, a koja u posljednje četiri godine nisu našla povolju klimu da ulažu u naš grad“, kazao je Petrović.

Prema njegovim riječima, najvažniji investicioni projekti biće završetak izgradnje HE „Dabar“ i Gornjih horizonata, što će doprinijeti poboljšanju cjelokupne privrede u istočnoj Hercegovini.

snsd kandodat luka petrovic trebinje

Najavio je i dugočekani početak revitalizacije magistralnog puta Trebinje-Ljubinje, zatvoreni bazen na Abazovini, te dovršetak obilaznice oko grada i izgradnju kongresnog centra.

Petrović je kazao da je sramno ponašanje aktuelne gradske vlasti koja četiri godine nije željela da pomogne Fudbalski klub  /FK/ „Leotar“, navodeći da će u narednom periodu za potrebe najstarijeg sportskog kolektiva biti izgrađen fudbalski teren sa vještačkom travom.

„Grad Trebinje treba da se umije. Ovo je grad turizma i gostoljublja i ovaj grad zaslužuje glavnog arhitektu grada koji će se posvetiti svakoj ulici, kući i fasadi“, rekao je Petrović, dodajući da je neophodno poboljšati poljoprivredu i infrastrukturu, te subvencionisati mlade bračne parove i njihovo zapošljavanje i stambeno zbrinjavanje.

Kandidat za gradonačelnika Trebinja je kazao da treba unaprijediti turizam, navodeći da će nova Gradska administracija dati punu podršku izgradnji „Grada sunca“, kao i da HET treba staviti u potpunu upotrebu grada, jer aktuelna vlast niti jednom nije ušla u ovo preduzeće.

On je poručio da ima volju, snagu i energiju da zajedno sa građanima Trebinja rješava sve probleme koji se pred njima nalaze, navodeći da je iz tog razloga neophodan dobar tim, zajedništvo i obostrana saradnja.

„Spremana sam da, ako se ne budemo držali onoga što smo naveli u programu, da se ne pojavljujemo na listama za četiri godine“, kazao je Petrović, ispraćen višeminutnim gromoglasnim aplauzom prisutnih.

Predsjednik Trebinjskog odbora SP-a Rajko Ćapin je istakao neće biti lako sprovesti brojne reforme, ali da prisutna energija, volja i snaga svih koalicionih partnera obećavaju da zamisao mogu sprovesti u djelo i izrazio uvjerenje da će zajedno sa Petrovićem doprinijeti boljitku u svim segmentima razvoja ovoga grada.

snsd kandodat luka petrovic trebinje

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjena Srpska Mijat Šarović je dao podršku SNSD-ovom kandidatu jer je u politici Petrovića prepoznao inovativne ideje i dobre projekte za razvoj grada koji su i dio političkog programa Ujedinjene Srpske.

snsd kandodat luka petrovic trebinje

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Petar Ivanković je pozvao građane da podrže Luku Petrovića za gradonačelnika Trebinja.

snsd kandodat luka petrovic trebinje

„Naš tim je spreman da se nosi sa brojnim problemima i da ih zajednički rješava. Stvorićemo grad sa dobrim privrednim ambijentom i povoljnom ekonomskom klimom, grad kulture i turizma. Projekti su pred nama, vijeme je da se uhvaimo u koštac sa problemima“, rekao je Ivanković.

Nosilac liste „Radikalno bolje – SRS – SRS RS“ Slaviša Grkavac je rekao da su ove političke partije na prošlim izborima učestvovale zajedno sa Savezom za promjene /SzP/ i da su nezadovoljni saradnjom sa gradonačelnikom Slavko Vučurevićem, zbog čega su odlučili da njihov izbor ovaj put bude Luka Petrović.

snsd kandodat luka petrovic trebinje

Tokom predstavljanja kandidata za gradonačelnika Trebinja Luke Petrovića organizovana je humanitarna akcija za pomoć Udruženju djece sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ i Udruženjima osoba sa invaliditetom na kojoj je prikupljeno 13.100 KM.

snsd kandodat luka petrovic trebinje

snsd kandodat luka petrovic trebinje (12)

snsd kandodat luka petrovic trebinje snsd kandodat luka petrovic trebinje

snsd kandodat luka petrovic trebinje snsd kandodat luka petrovic trebinje

TAGOVI:

Komentari

»Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«

Odgovori

SNSD DO POBJEDE ! I u pravu je Luka kad ih naziva izdajnicima , koji crni borci podvili su rep kad god je postalo gusto .

Odgovori

Balavce jedan da je tvoj otac bio na ratistu ili da ti je neko od porodice piginuo ne bi tako pricao…. klosaru jedan … dobio si 50 km da glasas I ostavio si ih u najblizoj kafani, ii ti da komentarises nesto o borcima .. sram te bilo… dabogda ponovo izbio rat pa tebe mobikisali prvog I spremili u prve redove …tugoo srpska , zbog takvih ko ti RS I nemoze naprijed moze samo da tone dublje …

Dace Bog da pobedi dobar covek a to je Luka Petrovic koji ce Trebinje pomoc da ozivi da zaposljava Sirotinju a ne Tatinove Guzonje nego Sirotinji da dadne koru hljeba a to ce Luka nas dati nadamo se .Udruzenje Djece I Omladine Sunce Nam Je Zajednicko da pomogne da toj djeci dadne bolje sanse napredak ka buducnosti da imaju svoj pravac i svoj cilj u zivotu to zelimo i da mnogo problema neresenih rjesi da bi nam bilo bolje. Ova zvana Stoka koja je vladala neka sada vlada na Zubacko Polje zvani Debeli Vrat a znase neka Ovcama Puva u Rep da ovaj ojadeli narod pocne zivot iz pocetka da imaju sva prava kada im nesta zatreba a ne Mrs napolje kosto je radio Debeli Vrat Glavati ZIVIJO LUKA PETROVIC SA SRECOM DO POBEDE I SVI SMO UZ TEBE AL NAS NEMOJ RAZOCARAT ZIVIJO JOS JEDNOM .

Odgovori

Dragi moj Bojane i ti si vjerovatno jedan od onih sto mu je doticni obecao negdje u het da radi. Vjeruj isti su jedni i drugi. A, ti si vjerovatno od onih sto bi negdje da malo sjede kao strazar, portir i sl. A da ti kazu idi u Iat nebi sigurno.,

Odgovori

Ćuti budalo ne lupetaj! Obećanje ludom radovanje!

Odgovori

Dooooo Pobede Luka Svi smo uz tebe Zivijo

Odgovori

Cijela moja porodica glas daje g.Luki samo zbog obecanja pomoci izgradnji Grada Sunca.Sa izgradnjom grada stize F1 u Trebinje.Sta ce to da znaci za nas grad suvisno je pricati tj.pisati.

Odgovori

Hahahahahahahahahahahaha. F1 hahahahahaha. To bih stvarni volio da se desi, ali sama pomisao je vise nego smijesna.

Komar nažalost nije smiješno nego žalosno jer većina Lukinih glasača vjeruje u to a oni što ne vjeruju dobiju poso…..

Iskreno,vjerujem da samo nepismeni (živijo) mogu da podrže Luku a njih je malo,pa zbog toga se već može proglasiti pojeda Slavka Vučurevića i SZP-a.
Na RTRS-u izabraše najbolji dio Lukinog govora i šta reći,nepismenost u svakom obliku.
Zato,mirno spavajte,na izbore možete a ako nećete i nemojte,jer pobjednik se zna.
U snsd-u ima i vrlo pismenih ljudi ali su manjina i bez prava glasa,a znam da im je snioć bilo mučno slušati Luku,Ivankovića……

Odgovori

„Iskreno,vjerujem da samo nepismeni (živijo) mogu da podrže Luku a njih je malo,pa zbog toga se već može proglasiti pojeda Slavka Vučurevića i SZP-a.“
Jesi li baš siguran?Mene baš to najviše brine bar 80% trebinjaca je funkcionalno nepismeno.
Doduše ni Slavku pismenost nije jača strana to je tu neđe u dlaku.
Glasaću za Slavka jer ipak mislim da je manje zlo a ne bi imo ništa protiv ni da pobjedi Luka onda bi brže stigli do dna a osim toga Slavko bi konačno dobio pravo radno mjesto-čoban vrsinjski jer mi se gade i on i njegova partija i njeov savez pored toliko kvalitetnih kandidata oni njega

Odgovori

SNSD je velika partija bez ikakve sumnje i mislim da im nisu potrebni ovi lovci u mutnom poput Šarovića i Grkavca, kojima je stalo samo do svoje gu*ice!

Odgovori

SNSD je velika prevara,najveće zlo koje je moglo zadesiti Srpski narod,sve pokradeno,prezaduženo,evo nek MMF zategne i nema penzija,znači izgubljeni izbori!

Odgovori

ma kako vas nije sramota vise. jedni odu, drugi dodju, sve su vam ista obecanja, a vi se samo borite za svoje licne interese. Sramota

Odgovori

Hehehe sve olos do olosa…. od 1000 pristalica 10 ljudi…

Odgovori

„istina“ šta ćeš kad Luka pobjedi u oktobru? Po indsrukcijama iz Sarajeva preći na islam kao Blažo Stevović. Zar ti nisi rekao da zarađuješ na lopati, koji ste vi Slavkovi izdajnici lažovi. Sloboda za Trebinje, dole izdajnici „istina“ i „pero perić“.

Odgovori

sokole,
50 godina si ti i tvoji drugovi proganjali našu crkvu
sada kao ti neki SRBIN
o tome ko će preći na islam,pa tvoj ŠEF BAJA je najbolji primjer
“ U sto vira za 100 lira“
Znači da ponovimo,da se ne zaboravi
dok smo ratovali i stvarali RS, Milokrad je švercovao cigare
kada se glasalo za stvaranje Republike Srpske on je bio jedini poslanik koji je bio „UZDRŽAN“
TENKOVIMA I HELIKOPTERIMA NATO-a je 1998 godine uz MUSLIMANE I HRVATE,sa samo 2 svoja poslanika
postao predsjednik vlade RS (toliko o njegovom patriotizmu)
OSNOVAO SUD I TUŽILAŠTVO BiH
PRENIO SA NIVO RS NA NIVO BiH sve što je prenešeno.
sokole moj,ti vrlo dobro znaš da je „danac“ tvoj drug iz SNSD-a
SVE ŠTO PIŠETE JE UZALUDAN TRUD JER PROŠLOST NE MOŽETE PROMJENITI
ZNAMO KO JE MILORAD DODIK
ZNAMO KO JE LUKA PETROVIĆ
ZNAMO KO JE SNSD

Odgovori

Sa trebinjskih ulica evo idu borci Lukini srpski dobrovoljci.Ne boje se izbora ne boje se alaha ni Slavkovih dijasporaca.

Odgovori

Klosaru … sigurno si I ti kao luka pobjegao za vrijeme rata negdje kod tetke u skandinaviju… pa sad oces da se boris… ocigledno sa papirima koje si sam napravio… olosu jedan..

Pa ako glasaju svi iz ove sale Luka sigurno pobjeđuje. Šta li će Slavko od oktobra? U Sarajevo po sadaku kod Bakira za savjetnika za bukanje ko izdajnik Vukan,.

Odgovori

Nećemo podržati ove nacionaliste, Bošnjaci glasaju za Slavka, dijaspora nije mala.

Odgovori

Sa kim će ovaj odvaljeni komad SDS-a stvaralaca ,nije ih malo.

Odgovori

Mislim da je knadidat Luka Petrović neprihvatljiv za Trebinje i da se moramo opredijeliti za bilo kojega drugoga kandidata.

Razlozi:

1) On je polupismen čovjek, sa nedostatkom organizatorskih i stučnih sposobnosti koje bi bar minimalno bile dostatne jednog gradonačelnika gradića kao što je Trebinje.

2) On je deficitaran i u praktičnom snalaženju i komunikaciji sa mogućim drugim čimbenicima od kojih bi se mogla očekivati saradnja i podrška opštem prosperitetu grada.

3) NJegova paradigma i svetonazor uopšte je na nivou nekoga noćnog čuvara u nekom preduzeću ili ustanovi. I sa takvim dosezima je i nerealno očekivati od takvoga čovjeka bilo kakav uspjeh za građane i grad Trebinja.

4) Budući gradonačlenik bi trebao imati takav konkretan program svoga rada za četverogodišnje razdoblje i mogućeg rada sovojih saradnika i da takav program ne obiluje floskulama i prodavanjem magle. Nego da bude potkrijepljen nepobitnim dokazima i garancijom da će program biti uistinu realizovan. Da program bude i razuman za intelektualce i manuelne radnike i seljake. Tako da baš niko u njega nema razloga za sumnju. A to Luka ne nudi niti može ponuditi.

5) Saradnja i lobiranje za opšti boljitak svoga grada i okoline ne smiju biti jednostrane i manjkave. Ne može se orjentisati samo na nekog privrednika iz Srbije i – tačka.
Treba svestrana saradnja, višestruki lobiji, učestala poznanstva i neki realni prijedlozi. I izvan Republike Srpske, po cijeloj BiH, pa čak i susjednom Hrvatskom. Jer pragmatizam ne poznaje idejno-političke ni granične barijere.

6) Iz svih rečenih razloga, izaberete li Luku, izabrali ste sebi – MUKU!

Odgovori

Vučurević je baš pismen, odmjeren, kulturan i civilizovan. Očigledno je da SDS-ovska i PDP-ovska propaganda i to jeftina, nastavlja sa lažima i poluinformacijama, koje samo njima odgovaraju. Zašto bi glasao neko za Vučurevića, za čovjeka, koji je pozapošljavao svoje pajdaše, koji nije ništa ispunio obećano, koji je dao sva najbolja mjesta propalicama, neznalicama i da oni danas vode grad. Ima dobrih i časnih, ali dok bude Slavko na čelu njih samih, njima nema napretka.

Odgovori

Podrska za Luku od Srba iz dijaspore, ni nas nije malo, iako neki misle i nadaju se da jeste.

Odgovori

Da se ne lazemo, svi ovi ljudi su tu ne zbog neke politicke ideologije i ideje vec zbog neke svoje racunice. Nekome treba posao ili za sebe ili za clanove svoje porodice, nekome pozicija, sve su svemu svako od njih je u stranci zbog nekog licnog interesa. Isto ovo vazi i za Slavkovu ali i za ostale stranke u gradu. Nije to politika, to je seljacka politika. Ne daj Boze da propadne HET i slicne drzavne firme u koje se prekomjerno zaposlavalja po stranackoj liniji, pa ljudi bi jedni drugima vadili oci…

Odgovori

Jadan onaj ko podrzava Vucica koji je doveden da izda Kosovo,ide u Srebrenicu,dovodi Cedu u koaliciju koji takodje po njegovom nalogu ide u Srebrneicu,koji mlati Seseljem tako sto mu je namjestio da mu nepismena djeca sjede u skupstinskim klupama na Novom Beogradu,kod kojeg je Lukin brat u stranci,koji zajedno svi podrzavaju Dodika.Jadna je ta izdajnicka cetnicka pro-Jugoslovenska linija.Nisu Seselja dzaba zvali crveni vojvoda.Mnoge je zaveo.Sve su to Jugosloveni ali maskirani u Srbe.

Odgovori

Jugoslovenska liga u kosarci vec funkcionise na njenom celu je Dodikov sin,uskoro krece i fudbalska na njenom celu je cetnik Kokeza….pa i Draza je bio Jugosloven a ne Srbin.Uzdravlje vam nova Jugoslavija cetnici i vas vjecni savez sa ustasama a tu vam je i biskup Mladen i kardinal Stepinac koji uskoro postaje svetac i ome ce te se moliti.Ja radje idem vani nego sa vama bolesnicima.Dosta je svega bilo.

Odgovori

Meni je ovaj novi direktor bolnice Vaso bas cool lik. Niko o njemu nista lose nije rekao, kazu da nema niko kome nije pomogao, a evo i bolnica je krenula nabolje. Takvi i treba da su na listama. pola ovih ne ynam.

Odgovori

Đe si Vaso čo’ječe,neka si se javio.

Odgovori

Vaso je jedan dobar primjer kakvo je nase drustvo. Covjek nema ama bas nikakve kvalifikacije niti radno iskustvo da bude rukovodilac bilo cega ali je obecao glasove Luki od „grobara“?!?!?! i to je dovoljan razlog da dobije fotelju.

Odgovori

DELIJA
E, ali Dejila je dosta više!

Treba da te bude sramota i prošetati gradom zbog svih laži koje ste obećavali narodu, a ništa niste ispunili. Osam godina ste bili na vlasti i ništa, rezultat je nula. I sad spominješ investitore, bazen, Fk Leotar… Da imalo obraza imaš, ne bi smio prići stadionu. Sve ovo ste obećavali prije 10 godina i sad opet maglu prodaješ. Ču ulagati u turizam. Pa niste bili vrijedni turističku signalizaciju postaviti, a ne nešto drugo. Jedino ste konje u centar grada doveli, ogroman iskorak u razvoju turizma. Neće HET nikad biti u službi Trebinja dok god ti je mentor glavni baja i dok god MORAŠ sponzorisati Igokeu. I sad ti ne smetaju dezerteri, kad tebe podržavaju. Mislim na tog Grkavca, velikog radikala i Srbina, koji je čim je zapucalo pobjegao u Njemačku. Ali sad te podržava i dobar je pa taman da je crni đavo. Ali vidi to narod sve, tako će te i ocjeniti 2. oktobra i poslati u bajinu nemilost i političku istoriju.

Odgovori

Luka Ptrovic je prvo iz porodice cija inteligencija nema konkurenciju u trebinjskoj kasabi, pa ni u toj jadnoj i opljackanoj Hercegovini. Njegovi preci su odgajani u kraju sa pogledom na morsku pucinu, slusajuci sirene brodova koji su prolazili kroz dubrovacki akvatorij, stizali do Amerike, kad su ostali u trebinjskoj kasabi sanjali o magarcu, kao o glanom prevoznom sredstvu. Da ne govorim o obrazovanju i doktorima nauka u Lukinoj porodici, kad je nepimenost u Bosni i Hercegovini bila procentualno najveca kategorija u Evropi.
Jedno je jasno, da Trebinje ucmalo i primitivno, vodjeno u cijeloj proslosti od skorojevica i prelivoda uvidja da je 21 vijek, da vise ne mogu da nastave kadrovi koji su vladali, a bili nista drugo nego janjicari.

Odgovori

Lupaš ko Maxsim po diviziji!

Odgovori

Žalosno, taj Luka je narod nazvao izdajnicima, onaj isti koji je branio RS, a on i nejgov šura šetali se po Beogradu!!

Odgovori

Luka si dosta.zar ti je malo pa hoceukrohoces

Odgovori

Znaci Gvido Prikaza je kandidat za gradonacelnika!!Ocekuje se podrska Bora i Joke Prikaze,Mirasa i cjeloga sela Pracista i okoline!!Napred Gvido Praciste je uz tebe!!!

Odgovori

Stadioni i kongresni centri pa ko je ovdje lud??

Odgovori

Dje pogibe moj dorate na vratima od pojate….

Odgovori

Gledam slike i vidim ima dosta elite i „elite“
bogatih i kriminalaca
Kad razmisliš Luka i jesta ta kombinacija
bogastva (ukradenog) i kriminalaca
Sa Lukom snsd ide u siguran poraz
usput Dodik troši još jednog svog igrača koga je kao vampir,iskoristio,isisao
Naš narod ima izreku
„ko se mača hvata od mača gine“
Kako je Luka prošle izbore „lobirao“ za Ćuka,tako će ove izbore da mu Ćuk vrati
hahahahhahahah

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja