Centar i Zabavni salon Nađa finalisti su Prvog vidovdanskog turnira "Tini 2016" za 2002. godište i mlađe koji se održava na sportskom terenu u naselju Tini.

vidovdanski turnir polufinala

U veoma uzbudljivim i do kraja neizvjesnim utakmicama dvije pomenute ekipe bile su bolje od svojih protivnika. U prvoj utakmici Centar je bio bolji od Hrupjela 2 rezultatom 3:2. Ekipa Hrupjela 2 je golom Ratkovića povela sa 0:1, da bi protivnička ekipa golovima Mrdića, Vučurevića i Kraljevića preokrenula rezultat u svoju korist 3:1. Gluščević je smanjio rezultat na konačnih 3:2.

U drugoj utakmici ekipa Zabavnog salona Nađa pobijedila je ekipu Hrupjela sa 2:0. Prvo poluvrijeme završeno je bez golova. Zabavni salon Nađa golom Vukovića dolazi u vođstvo, a ekipa Hrupjela je na sve načine pokušala da dođe do izjednačenja. To im nije uspjelo.

Vuković je ponovo dao pogodak za Zabavni salon Nađa i time zapečatio sudbinu ekipe Hrupjela koja je pokazala dobru igru.

Veliki broj ljubitelja malog fudbala okupio se večeras da uživa u igri malih fudbalera, koja je često ispraćena aplauzima i navijanjem.

Sutra će se sa početkom u 19.00 časova odigrati utakmica za treće mjesto između Hrupjela 2 i Hrupjela.

Finale će biti na programu u 19.40, a sastaće se ekipe Zabavnog salona Nađa i Centra.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da dođu u što većem broju i da podrže mlade fudbalere, a najavljuju i bogat zabavni program.

vidovdanski turnir polufinala