Navijači i simpatizeri Sportskog društva "Partizan" večeras su se okupili u Domu mladih u Trebinju, gdje je priređena sedma crno-bela noć na kojoj je nastupila pank rok grupa "JNA".

crno belo vece trebinje

Organizator večerašnjeg druženja i koncerta bilo je Udruženje navijača Partizana "Grobari Trebinje", koje pored odlazaka na utakmice voljenog kluba organizuju i razne humanitarne akcije poput akcije dobrovoljnog davalaštva krvi, a sarađuje i sa Crvenim krstom.

Prema riječima Aleksandra Damjanovića, predsjednika ovog udruženja, u goste su došli i predstavnici grobara iz Kotora, Nikšića, Loznice, Beograda, Gacka, Bileće, Foče...

"Oni su naši prijatelji i mi ih primamo na naše crno-belo veče, ali i mi idemo njima u goste", kazao je Damjanović.

Pank rok bend JNA osnovan je 2010. godine i izvodi samo pjesme koje su svojim sadržajem vezane za Partizan. Do sada su izdali dva albuma, a prošle godine su nastupali na 70 godina proslave od osnivanja Sportskog društva Partizan.

"U Trebinju se osjećamo kao domaćini, a razlog je što smo odmah u startu stvorili odlične odnose sa grobarima u gradu ispod Leotara. Ovdje su nastale prve pjesme i prvi put je odsvirano 'Dobro pamtim sve', koja je trenutno naš najveći hit", kaže Marko Trmčić Krsma.

On je dodao da su po drugi put na svirci trebinjskih grobara, ističući da se na svim koncertima provlači ista nit - ljubav prema Partizanu.

Udruženje "Grobari Trebinje" osnovano je 2010. godine.

crno belo vece trebinje crno belo vece trebinje