GODIŠNJI KONCERT ALATA Ambasadori grada na Trebišnjici izmamili gromoglasne aplauze

Autor: Ž.K./TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 28. 11. 2015. - 23:27h

Igra, pjesma i gromoglasni aplauzi – ispratili su večerašnji tradicionalni godišnji koncert Gradskog kulturno-umjetničkog društva „Alat Svislajon“, koji je večeras održan u prepunoj pozorišnoj sali Doma kulture.

godisnji koncert alata 2015 (3)

U susret šest decenija uspješnog bitisanja, koje će Alatničari obilježiti iduće godine kroz raznovrstan program, predstavili su se jedni od glavnih ambasadora kulture grada na obalama Trebišnjice, čuvari tradicije, igre i pjesme.

Alat je ove godine, kako je u pozdravnom govoru rekao Dragan Mijović – predsjednik Alata, upisao 60 novih članova, dok ih u svojoj evidenciji ima preko 500, što ih svrstava u najbrojnija kulturno-umjetnička društva u regionu, pa i šire.

„Za ovaj prelijepi koncert i ovo društvo koje je već šest decenija na okupu zaslužni su naši članovi, umjetnički rukovodilac, asistenti za igru, orkestar“, kazao je Mijović.

I ovoga puta upućena je zahvalnost svima koji godinama prate i pomažu Alat.

godisnji koncert alata 2015 (3) godisnji koncert alata 2015 (3) godisnji koncert alata 2015 (3) godisnji koncert alata 2015 (3) godisnji koncert alata 2015 (3)

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja