U odloženoj utakmici trećeg kola Republike Srpske u rukometu, rukometaši "Leotara" pobijedili su Lokomotivu iz Brčkog rezultatom 32:19, poluvrijeme 19:7.

Rk leotar lokomotiva

Večerašnja utakmica bila je od velikog značaja za domaćine jer su ovom pobjedom napravili korak na tabeli, prestigavši goste koji su do ove utakmice bili ispred njih.

Brčaci su u Trebinje došli bez nekoliko standardnih prvotimaca što se osjetilo na njihovoj igri, ali su i domaći rukometaši u ovu utakmicu ušli motivisano, ambiciozno, agresivno i od samog početka su se pokazali kao kvalitetniji rival.

Nijednog trenutka nije bilo neizvjesnosti, tako da je trener Dragiša Koraćević dao priliku svim igračima da pokažu svoje kvalitete. Oni su to svi iskoristili počev od golmana Savovića koji je i večeras briljirao sa 20 odbrana, uz to i dva sedmerca, pa sve do najmlađih Komnenovića i Bojovića...

Najefikasniji u redovima Leotara bio je Inić koji je postigao šest golova, a Bartolović, Kolovrat i Milojević postigli su po pet pogodaka.

U redovima gostiju najbolji pojedinac bio je Hercegovac koji je postigao devet golova.

Sljedeću utakmicu Leotar igra protiv prvih komšija iz Bileće, a meč je na rasporedu u utorak. RK "Leotar": Savović, Komnenović 1, Bojović 1,  Bartolović 5, Kolovrat 5, Spaić 1, Dobranić 1, Milojević 5, Kapor 1, Šegrt 2, Kostadinović, Inić 6, Uljarević 5, Bratić, Vidačić 2. Trener Dragiša Koraćević.

RK "Lokomotiva": Mijić, Hercegovac 9, Ristanić 5, Đorđević 2, Mihajlović, Petrović, Hasanbegović, Lakić, Vukadinović 3, Đukić. Trener Goran Vasić.