U drugom kolu Prve lige Republike Srpske za rukometašice (u prvom su bile slobodne), članice ŽRK "Leotar" su pred svojom publikom pobijedile ŽRK "Jedinstvo" iz Brčkog rezultatom 30:23, poluvrijeme 15:11.

Rukometasice leotara

Na početku utakmice gošće su se bolje snašle i vodile su do desetog minuta, rezultat je bio 4:3, ali od tada pa sve do kraja meča djevojke trenera Zdravka Komnenovića bile su u vođstvu.

Najveća prednost domaće igračice imale su u 37. minutu kada su bile na plus osam, ali su igračice iz Brčkog smanjile tu razliku tako da je konačan rezultat 30:23.

Treba napomenuti da se tokom utakmice golman ŽRK "Leotar" Anđela Pravica povrijedila, a na golu ju je uspješno zamijenila Ivana Zubac.

Najbolja na utakmici bila je Dragana Boro koja je postigla 12 pogodaka od toga četiri iz sedmerca.

ŽRK "Leotar": Anastasija Anđušić, Zubac 1, Boro 12, Vukanović 1, Mišković 2, Anđela Anđušić 5, Crnogorac, Perotić 6, Jegdić 3, Ubiparip, Mucović, Pravica, Gaćina, Kurajica. Trener Zdravko Komnenović.

ŽRK "Jedinstvo": Svrdlan, Hercegovac 4, Bojković, Rendić 3, Lukić 2, Nedić, Čolaković 5, Krajšumović 3, Petrović 1, Čebić 4, Mitrović, Đurić, Markanović 1, Erić. Trener Zoran Milunović.

Sljedeću utakmicu rukometašice iz Trebinja odigraće u Brodu protiv istoimenog kluba.