Ekipa Mokrih dolova“ pobjednik je ovogodišnje Olimpijade u malom fudbalu „Trebinje 2015″, koja tradicionalno okuplja ekipe trebinjskih kvartova.

mokri dolovi tina stanica olimpijada u malom fudbalu trebinje 2015

Oni su, nakon izvođenja penala, u finalu pobijedili sa ekipu Tina stanica 6:5, dok je regularni dio utakmice završio je rezultatom 1:1.

Odlična utakmica, u kojoj su Mokri dolovi poveli golom Džudže, da bi do kraja prvog poluvremena bilo po nekoliko dobrih šansi na obje strane.

Izvjesnost utakmici donio je Barović, nakon što je poravnao rezultat početkom drugog poluvremena.

Do kraja meča bez većih prilika, a regularan dio utakmice završen je 1:1. Pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca, a bolja je bila ekipa Mokrih dolova.

mokri dolovi tina stanica olimpijada u malom fudbalu trebinje 2015

Finalnoj utakmici je prethodio meč za treće mjesto, gdje su Donje Police“ pobijedila „Hrupjela“ nakon penala, a regularni dio je završio 1:1.
Nakon utakmica najboljim su dodijeljeni pehari, medalje i novčane nagrade.

Ekipa Mokrih dolova, kao prvoplasirana, je osvojila pehar u trajno vlasništvo, prolazni pehar, medalje i novčanu nagradu od 2.500 KM. Drugoplasirana ekipa, Tina stanice, je osvojila pehar, medalje i novčanu nagradu od 750 KM, dok je ekipa Donjih Polica osvojila pehar, medalje i 500 KM.

mokri dolovi tina stanica olimpijada u malom fudbalu trebinje 2015

Za najboljeg igrača Olimpijade je proglašen Dejan Džudža iz ekipe Mokrih dolova, za najperspektivnijeg Nikola Komnen iz Tina stanice, najbolji strijelac je Miljan Milišić iz Donjih Polica, dok je najbolji golman Saša Popović iz Mokrih dolova.

Takođe, dodijeljeni su pehari i medalje i u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji.

Kod pionira prvo mjesto osvojio je Centar, drugo Police 2, a treće Hrupjela.

Kod kadeta prvo mjesto pripalo je Hrupjelima, drugo Gorici, a treće Mokrim dolovima.

mokri dolovi tina stanica olimpijada u malom fudbalu trebinje 2015 mokri dolovi tina stanica olimpijada u malom fudbalu trebinje 2015 mokri dolovi tina stanica olimpijada u malom fudbalu trebinje 2015 mokri dolovi tina stanica olimpijada u malom fudbalu trebinje 2015 mokri dolovi tina stanica olimpijada u malom fudbalu trebinje 2015 mokri dolovi tina stanica olimpijada u malom fudbalu trebinje 2015 mokri dolovi tina stanica olimpijada u malom fudbalu trebinje 2015