Naš grad danas je bio domaćin Pionirskog prvenstvo za rukometaše Republike Srpske. godište 2002. i mlađi, u organizaciji RK "Trebišnjica", koje je održano u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" i dvorani O.Š. "Jova Jovanović Zmaj".

pioniri rk trebisnjica

Na turniru je učestvovalo šest ekipa koje su bile podijeljene u dvije grupe. U grupi A bile su ekipe: RK "Borac", RK "Bijeljina" i RK "Trebišnjica", dok su u grupi B igrali: RK "Kozara MP", RK "Lokomotiva" i RK "Igman".

Ekipa iz Trebinja je u svojoj grupi poražena u obje utakmice i to protiv RK "Bijeljina" rezultatom 9:8 i protiv RK "Borac" 24:13.

U razigravanju za treće mjesto Brčaci su pobijedili Bijeljince, a u borbi za prvaka RS u ovoj kategoriji RK "Borac" je slavio protiv RK "Kozara MP" rezultatom 19:10.

Konačan plasman je:

1.RK "Borac"
2.RK "Kozara MP"
3.RK "Lokomotiva".

Pioniri RK "Trebišnjica" nastupali su u sljedećem sastavu (zbir golova na dvije utakmice): Stojanović, Petrović, N.Striković 2, S.Striković, Parežanin 9, Veraja, Kisin, Berat, Špirto, Jokanović 1, Prodanović, Tasovac, Hardomelja 8. Trener: Miljan Antunović.

U taboru RK "Trebišnjica" su zadovoljni današnjim utakmicama, jer su njihovi pioniri imali priliku da zaigraju sa vršnjacima iz RS. To je jedno veliko iskustvo kako za igrače, tako i za upravu, koja je organizovala ovaj turnir na zadovoljstvo svih učesnika.