U 20. kolu Premijer futsal lige BiH domaći KMF "Leotar"  je pobijedio MNK "Seljak" iz Livna rezultatom 2:1 (0:0).

kmf leotar mnk seljak

Desetak sekundi prije kraja gosti iz Livna pogađaju prečku, lopta se odbila do domaćih igrača, da bi Vladisavljević sa polovine svog terena, uz sudijin zvižduk, postigao gol za pobjedu Leotara.

Prvo poluvrijeme proteklo je u boljoj igri Leotara. Savo Andrić je već u 2. i 6. minutu imao idealne prilike za vođstvo Leotara, ali je šutirao pored gola. U 11. minutu Vico šutira pored gola, a samo dva minuta poslije Srđan Andrić nije iskoristio odličnu priliku.

Drugih dvadeset minuta takođe je pripalo Leotaru. Već u 23. minutu Vico sa desetak metara, snažnim udarcem, kroz noge golmana Bilandžića postiže gol za vođstvo Leotara od 1:0.  Nakon ovoga gola domaći igrači su imali još nekoliko prilika kao što su šutevi Prodanovića i Vica. Od 37. minuta gosti igraju bez golmana, tako da u 39. minutu Šemren postiže gol za izjednačenje.

Leotaru pobjedu donosi Vladisavljević u posljednjim sekundama utakmice.

Strijelac pobjedonosnog gola, Vladimir Vladisavljević, kaže za TrebinjeLive.info da je utakmica bila veoma teška jer njegova ekipa nije imala imperativ pobjede, a iz razloga što Leotar ne može ni da ispadne, ni da se bori za prvo mjesto.

"Suđenje je bilo dobro, fer i korektno, a zadnje sekunde su odlučile pobjednika. Nesvjesno smo se povukli u posljednjih deset minuta, a gostujuća ekipa je igrala sa šest igrača. U prvom poluvremenu propustili smo pet šansi, što nam se moglo vratiti, ali sreća nas je pogledala i osvojili smo tri boda", kazao je Vladisavljević.

Sljedeću utakmicu Leotar igra u Banjaluci protiv Sokratesa, koji se bori za opstanak.

Nakon 20. kola Leotar ima devet pobjeda, jedan remi i deset poraza sa osvojenih 28 bodova, uz gol razliku 71:73.

kmf leotar

KMF "Leotar": Berak, Sulaver, Vukanović, Vico, Srđan Andrić, Savo Andrić, Raguž, Vladisavljević, Prodanović, Savić, Muratović. Trener: Dragan Spaić.

MNK "Seljak": Bilandžić, Ivković, Crnjak, Ramadža, Šemren, Maros, Markov, Mihaljević, Krišto, Brčić, Marelja, Mareta. Trener: Marko Brčić.