Mečevima prvog kola u seniorskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji večeras je počela Olimpijada u malom fudbalu "Trebinje 2014", tradicionalna kvartovska manifestacija koja godinama okuplja najbolje malofudbalske ekipe iz našeg grada.

olimpijada u malom fudbalu trebinje

Olimpijadu je svečano proglasio otvorenim Zoran Milošević, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti grada Trebinja.

„Ovo takmičenje, na najljepši način, iznjedrilo je brojne fudbalere i siguran sam da će još mnogo generacija mladih Trebinjaca poželjeti da se okupljaju na ovom takmičenju. Mnogi od njih će uspjeti da dosegnu i preteknu legende prethodnih generacija i postati idoli nekim novim fudbalerima”, rekao je između ostalog Milošević.

Odmah na startu Olimpijade viđene su izjednačene i kvalitetne utakmice. U „komšijskom“ duelu Tina i Tina stanica igrali su neriješeno 2-2. Strijelci su bili Andrić i Stević za Tinu, a Vico i Cimirot za Tinu Stanicu.

U drugom seniorskom meču Stari grad je golovima Gaćinovića, Vujovića i Spaića savladao Hrupjela sa 3-2. Dvostruki strijelac za poraženu ekipu bio je Supić.

U posljednjem duelu prvog kolas grupe "A" Mokri dolovi su sa 2-1, u uzbudljivom meču, savladali Goricu. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Bodiroga i Džudža, a za poraženu Bogdanović.

U pionirskoj konkurenciji u grupi "A" ekipa Riva – Stanica – Vulkanizer Berak je sa ubjedljivih 6-0 pobijedila Mokre Dolove, dok su Police i Gorica Vinarija Vučković igrali neriješeno 0-0.

U kadetskoj konkurenciji Hrupjela 2 su sa 3-1 pobijedili Centar gostionu Natali.