Škola stranih jezika „Cerovac“ poziva sve koji su zainteresovani za pohađanje intenzivnih kurseva stranih jezika tokom ljeta, da se prijave na telefon broj 059/223-502 ili da nas posjete na adresi Ulica Vuka Karadžića 37b, kompleks „Luč“.

skola cerova intezivni kursevi

U ponudi su kursevi engleskog, italijanskog, njemačkog, ruskog i francuskog jezika za djecu, omladinu i odrasle. Početak nastave je planiran za 1. jul, a završni ispit za 16. avgust 2014. godine. Grupe će se formirati u skladu sa uzrastom polaznika i nivoima znanja. Termini održavanja nastave će se dogovarati sa polaznicima i usklađivati sa njihovim obavezama.

Cijene su veoma povoljne i omogućeno je plaćanje u ratama. U cijenu su uračunati i završni ispit, sertifikat i uvjerenje o nivou znanja. Poklonite nam vaše povjerenje, a mi ćemo učiniti da vam 70 časova nastave pričine zadovoljstvo jer ćete uraditi nešto dobro za sebe uz pomoć naših profesora, koji su do sada mnogim našim polaznicima učinili manje vrelim i dugim ljetne dane u Trebinju.

Ukoliko ovo ljeto zaista želite da posvetite unapređenju svojih jezičkih vještina, a da vam pri tom ostane dovoljno slobodnog vremena, Škola „Cerovac“ je pravi izbor za vas.

Radno vrijeme škole:

Od ponedjeljka do petka

8.00 – 14.00 i 17.00 – 19.00 časova