U ponedjeljak, 14. aprila u Beogradu je održana revija svečanih frizura-punđi Ruskinje Valentine Prostran, poznate po svojim umjetničkim djelima kada je u pitanju stilizovanje kose.

vera tomovic modeling

Na mnogobrojnim takmičenjima osvojila je veliki broj nagrada i zaslužnih priznanja, a njeno najdraže priznanje je osvojeno šesto mjesto na svjetskom prvenstvu u Moskvi, 2006. godine. Ovo je četvrta revija podignute kose koja se održava u Beogradu, na kojoj po drugi put učestvuje Trebinjka Vera Tomović, koja za modeling kaže da joj za sada predstavlja hobi, ali da ima i ozbiljnije planove.

- Bavim se modelingom već dvije godine, ali nažalost nemam mnogo slobodnog vremena da bih se potpuno posvetila ovom poslu. Na prvom mjestu je, naravno, obrazovanje. Do sada sam imala par ozbiljnih ponuda, kao što je saradnja sa austrijskom agencijom i našom poznatom manekenkom i skautom Ivanom Stanković, ali kao i u svakom poslu, od mene se očekivala posvećenost i dostupnost kada je riječ o putovanjima u inostranstvo i tokom školske godine - kaže Vera.

Dodaje da je prošle godine imala priliku da radi i izvan granica Srbije, te da je ostvarila dobre kontakte koji će joj značiti u budućnosti.

- Saradnja sa Valentinom i njenim timom za mene predstavlja posebno zadovoljstvo - kaže je Tomovićeva.
Pred prepunim Ruskim domom, modeli su se predstavili u haljinama kreatorke Ljiljane Gledje, vlasnice butika "STRADA", u različitim varijantama večernjeg izgleda i raskosnih vjenčanica.

vera tomovic modeling