Jedan od ponajboljih kadetskih golmana u BIH je mladi Miroslav Aničić iz Trebinja. U par utakmica svojim odličnim odbranama osigurao je bodove kadetima Leotara, prenosi Hercegovina.info.

miroslav anicic golman iz trebinja

Miroslav je počeo trenirati sa devet godina u Leotaru gdje je prošao i sve mlađe kategorije. Trenutno brani za kadete Leotara. Hercegovina.info sa trebinjskom nadom uradila je intervjuu.

Kadeti Leotara su odlično krenuli u sezonu, ali onda je uslijedio pad. Da li si zadovoljan rezultatima kadeta Leotara?

Zadovoljan sam rezultatima svoje ekipe. Da, odlično smo krenuli u sezonu, ali ponajviše zbog nekompletnosti sastava (ozljeda) došlo je do pada na tabeli i trenutno se nalazimo na 9.mjestu. Nadam se da ćemo do kraja uspjeti zabilježiti još dobrih rezultata.

U nekim susretima bio si igrač utakmice zbog svojih obrana kojima si donio bodove svojoj ekipi. Kako si ti zadovoljan sa svojom formom?

Veoma sam zadovoljan sa svojom trenutnom formom, ali uvijek može bolje. Ja ću dati sve od sebe da svojim radom i trudom što više napredujem.

Kakve su ti ambicije i želje u budućnosti?

Velika želja mi je da debitiram za prvi tim Leotara, a onda da se oprobam i u inozemtsvu.

Svatko ima nogometni uzor - reci nam ko je tvoj?

Moj uzor je Joe Hart i nadam se jednog dana da ću braniti kao on.

Tko ti predstavlja najveću podršku i kako provodiš slobodno vrijeme?

Najveća podrška su mi roditelji i prijatelji, a veliku zahvalnost dugujem i treneru Ratkoviću koji mi je puno pomogao. Slobodnog vremena i nemam puno. Jer slobodno vrijeme iskoristim da treniram sa svojim suigračem Vučurevićem.