U Trebinju se samo prijeratne generacije sjećaju bioskopa za koji su karte rasprodate. Do prije par mjeseci bilo je nezamislivo pomisliti na 3D prikaz filma u Trebinju, a kamoli o tome pričati.

3d projekcija u trebinju

Kada su svi pomislili da više neće biti dobre filmske projekcije u Dučićevom gradu, to se za par dana promijenilo. Trodimenzionalni filmovi postali su prava atrakcija u Trebinju, a kino sala Doma kulture bila je mala da primi sve filmofile, radoznale klince i znatiželjnike, od kojih većina po prvi put gleda film u 3D formatu.

U martu je u Trebinju bio prikazan film "Carstvo velikog Oza" u 3D formatu, a večeras su Trebinjci, takođe u 3D formatu, imali priliku uživati u dva naslova, "Kruds“ i „Dži Aj Džo 2- Osveta". Bioskopska sala je bila puna, a svi koji nisu uspjeli kupiti karte za večerašnju projekciju, preostaje im da to učine sutra. Filmovi će biti na programu od 17.30, odnosno od 20.00 časova.

3d projekcija u trebinju

Gužva na blagajni još jednom je potvrdila da gradu podno Leotara nedostaje savremena kino sala, koja bi, prema ocjenama večerašnjih gledaoca, bila pun pogodak. Podsjećamo da je u novembru rekonstrukciju bioskopske sale podržao i gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević, a naš grad su posjetili i predstavnici Austrije i Srbije, koji su tada obećali pomoć oko sanacije postojeće dvorane.

Cijena ulaznice + 3D naočare je 4KM.