Večeras, u galeriji na Crkvini otvorena  je deseta likovna izložba radova polaznika Škole crtanja i slikanja ,,CAMBRIDGE CENTRA,, a koja radi sa djecom i omladinom iz Trebinja, Bileće, Gacka i Nevesinja.
Mladi likovni stvaraoci su na kreativan i slikovit način izrazili svoja osjećanja koja su prenijela na platno radeći raznim likovnim tehnikama.
Sa djecom rade afirmisani likovni stvaraoci i akademski slikari: Sandra Cumbo (Trebinje), Tatjana Topalović (Bileća) , Jelena Glogovac-Savić (Gacko) i Tanja Pikula (Nevesinje).
Sve prisutne je pozdravila gospođa Vera Milošević koja vodi Školu stranih jezika ,,CAMBRIDGE,, i izložbu proglasila otvorenom.
,,Škola slikanja Centra Cambridge je najbolji primjer kako se umjetnošću i kreativnošću daje doprinos razvoju mlade generacije, ali i kako se njeguje od Boga dar i talenat da se svijet gleda kroz prizmu lijepog i plemenitog,, : rekao je gospodin Nikola Asanović, predsjednik Srpsko prosvjetnog i kulturnog društva ,,Prosvjeta,, iz Bileće, a koji je dugogodišnji prijatelj ovog Centra.
,,CAMBRIDGE škola crtanja i slikanja jedna je od tri škole u Republici Srpskoj koja ima saradnju i podršku od Ministarstva prosvjete i kulture RS. Prošle godine dobili su dva priznanja za podršku mladih stvaraoca i doprinos razvoju likovne scene u RS.
Ova škola često izlaže svoje radove u galeriji ,, Koraci,, u Banja Luci, gdje osvajaju vrijedne nagrade.
Škola je otvorena za sve uzraste, pa i one starije, tako da se zainteresirani mogu upisati tokom cijele godine, rekla je gospođa Vera Milošević.
Moramo naglasiti da  ,,CAMBRIDGE CENTAR,, ima školu engleskog, italijanskog, francuskog, njemačkog i ruskog jezika za sve uzraste
i da iz ove škole izlaze odlični đaci, koji poslije nastavljaju svoje školovanje van naše države.
Već deset godina rade sa mališanima dječije igraonice ,,Ciciban,, u njihovim lijepo opremljenim radionicama. Programi su prilagođeni djeci i njihovim individualnim potrebama koji se odvijaju kroz igru, a koja je glavni pokretač razvoja govora.