I ove godine "Nezavisne novine" svečano su izabrale ličnost godine, proglasile novinara godine, dobitnika prestižne novinarske nagrade "Nikola Guzijan" i izabrale privrednika godine.
Zahvaljujući vrhunskim rezultatima i nevjerovatnoj pozitivnoj energiji kojom zrači i osvaja svijet, uređivački koclegijum "Nezavisnih novina" odlučio je da nagradu za ličnost godine dodijeli najboljem svjetskom teniseru - Novaku Đokoviću. http://www.nezavisne.com/Novak Djokovic Statuu, sliku akademskog slikara Branka Jungića, Đokoviću je uručio pomoćnik direktora Neven Kopanja.
Najbolji ministar u Vladi Republike Srpske, s najvećim brojem čitalačkih glasova, ukupno 5.830, je potpredsjednik Vlade i ministar pravde Džerard Selman.
Prestižna nagrada za novinara godine "Nikola Guzijan", koju "Nezavisne novine" dodjeljuju novinarima iz Bosne i Hercegovine za doprinos razvoju istraživačkog novinarstva i profesionalnih standarda u novinarstvu, nagrada koja nosi ime istaknutog novinara i pjesnika, jednog od osnivača "Nezavisnih novina", ove godine pripala je Esadu Hećimoviću.

ČESTITKE NOVAKU I SVIM OSTALIM DOBITNICIMA! ♥ ♥ ♥