VELIKA KORIST ZA ZAPOSLENE RODITELjE – U vrtiću u Policama otvorena jaslička grupa

Autor: Ž.K./TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 10. 04. 2017. - 12:59h

U objektu vrtića „Naša radost“ u Policama otvorena je jaslička grupa, u koju, za sada, ide deset najmlađih Trebinjaca a koji će u njoj da borave svakog radnog dana od 7.00 do 16.00 časova uz tri obroka dnevno.

Jaslicka grupa nasa radost trebinje

Došli su sa svojim roditeljima u novu sredinu i na njihovim licima bio je osmijeh. Veseli i znatiželjni odmah su počeli da se igraju sa svojim vaspitačima.

Prigodan program su im pripremili i mali predškolci.

Ovo je prvi put da se u našem gradu otvara najmlađa grupa polaznika vrtića od godinu do dvije godine starosti. Interesovanje je bilo veliko, ali zbog kapaciteta primljeno je samo desetero djece.

„Kako budemo širili kapacitete tako ćemo i povećavati broj djece u jaslicama“ rekao je direktor ove ustanove Aleksandar Vukanović.

Oprema je adekvatna za njihov uzrast, rade istovremeno dvije medicinske sestre i vaspitač, a tu su i pedagog i spremačice.

„Moram istaći zahvalnost kompaniji ‘Svislajon’ i vlasniku Rodoljubu Draškoviću, koji su donirali 14 kreveta i dušeka, kao i stolove za presvlačenje“ istakao je Vukanović.

Ova ustanova ima u planu i da u druga dva objekta  – u Gorici i Bregovima, otvori jasličku grupu, ali je prije toga potrebni izvesti određene građevinske radove.

Nedeljko Hamović je jedan od roditelja koji je svoje dijete doveo u jaslice.

On i njegova supruga imali su dobro iskustvo sa prvim djetetom, koje je bilo u vrtiću tako da je, kaže, siguran da je njegovo dijete u dobrim rukama.

„Vidio sam da se sa djecom dosta uči i radi, a učionice su čiste i uredne“, naglasio je Hamović.

Aleksandar Kojović, izvršni direktor „Svislajona Trebinje“, naglasio je da mu je drago što su dobili zahtjev od rukovodstva „Naše radosti“ za opremanje jasličke grupe.

„Prvi put u našem gradu je otvorena ta grupa i mi smo srećni što smo pomogli ovu ustanovu“, naveo je Kojović.

Javna ustanova „Naša radost“ broji oko 420 djece, a sa malom školom oko 500 mališana.

Komentari

Vukanovicu ostavi Branku da radi a i tebi može pomoći.Ti si za jaslica.

Odgovori

Vukanovicu,zadrži psihologa,treba ti,jer si ti za jaslice.

Odgovori

Nadam se da i u toj grupi nece raditi sa djecom spremacice kao sto je u starijim grupama

Odgovori

Kazu da minjak sto kraci rjesva dugotrajno status radnika djecijeg vrtica ko nece da se minira nek ide kuci.

Odgovori

znate li ista drugo osim vodit brigu o tudjim zivotima i kritikovati nesto dobro dajte vi drugo rijesenje kad znate samo kritikovati

Odgovori

Ja sam djecu upisala u vrtic naša radost u Bregovima tada su pričali rad sa djecom a od toga nema ništa čisto uzimanje para jedino bitno je da ima interneta i da vaspitacice mogu da budu na facebook……

Odgovori

E tako ti je to Zorice.Samo hoće pare.Rad sa djecom nikakav.A i ko ce raditi sa njima kad je osoblju potrebna edukacija.Oni koji su znali Radit su otjeranu.

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja