U 6. kolu "Lige za prvaka" BiH u futsalu, večeras je u Trebinju KMF "Leotar Ocean Link" poražen od aktuelnog prvaka MNK "Centar" iz Sarajeva rezultatom 2:3 (0:2).

leotar centar

Od početka utakmice gosti su preuzeli inicijativu sa željom da što prije dođu u vođstvo. U tome su i uspjeli u 3. minutu šutem Jusića sa osam metara.

Vođstvo su udvostručili u 18. minutu preko Jelića. Prvih 20 minuta igre završeno je vođstvom gostiju sa 0:2, a treba istaći mladoga golmana Radovića koji je par puta odlično intervenisao.

U drugom poluvremenu domaći igrači pružili su bolju igru i u 29. minutu Vico pogađa stativu sa pet metara. Treći pogodak za goste postiže Kahvedžić u 36. minutu. Tada domaća ekipa igra bez golmana i za kratko vrijeme postiže dva pogotka.

Golovima Muratovića u 38. i 39. minutu "Leo" smanjuje rezultat, ali nije bilo vremena za preokret. Minimalnom pobjedom gostiju završena je ova zanimljiva utakmica.

Ekipa Leotara bila je oslabljena na večerašnjoj utakmici jer nisu igrali Srđan Andrić, Cimirot, Perišić, Đeđelj, Katičić, Bokić i Šutalo, a u igru nije ulazio povrijeđeni Šaraba.

U upravi trebinjskog premijerligaša zadovoljni su prikazanom igrom mladih futsalera koji su dobili šansu i još jednom pokazali da se na njih može računati.

Utakmica između dva ljuta rivala odigrana je u fer i korektnoj atmosferi i prvi prekršaj napravljen je tek u 27. minutu, a u sjećanju je posljednji meč ova dva protivnika u Trebinju kada je utakmica prekinuta.

KMF "Leotar Ocean Link": Radović, Savo Andrić, Čečur, Vico, Muratović, Zečević, Savić, Šaraba, Stević, Ratković, Bodiroga. Trener: Dragan Spaić.

MNK "Centar": Omerbegović, Mulahnetović, Handžić, Kahvedžić, Jusić, Jelić, Mršo, Buljubašić, Nuhanović, Pitić, Suković. Trener: Josip Lokner.