U 2. kolu Premijer futsal lige BiH za prvaka, u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić", KMF "Leotar Ocean Link" poražen je od MNK "Zrinjski" iz Mostara rezultatom 2:4 (2:2).

KMF leotar zrinjski

U 6. minutu najbolji strijelac domaćih i kapiten ekipe Vico doveo je domaće u vođstvo 1:0. Samo minut kasnije gosti preko Ivankovića dolaze do izjednačenja, a u 9. minutu preko Vlaha Zrinjski dolazi u vođstvo 1:2.

Nakon toga, u 15. minutu Vico sjajnim udarcem po parketu sa deset metara izjednačuje rezultat na 2:2.

Tim rezultatom završeno je prvo poluvrijeme.

Početak drugog poluvremena obilježio je uzbudljive trenutke na terenu. Sudije su prvo dale i drugi žuti karton Savu Andriću, da bi nakon prigovora crveni karton dobio i trener domaćih Mitar Vukanović.

Ovim odlukama sudije su uzburkale duhove na terenu i u publici.

U 28. minutu Srđan Andrić pogađa stativu, a Zečević u 32. minutu prečku. I kako to biva kad se ne iskoriste šanse, uslijedila je kazna.

U 39. minutu Suton postiže treći pogodak, a deset sekundi prije kraja Bevanda sa pola terena postavlja konačan reztultat 2:4.

Ovu uzbudljivu i u nekim trenucima nervoznu utakmicu pratilo je oko 300 gledalaca, a i Mostarci su imali veliku podršku navijača koji su došli u Trebinje.

Nakon dvije odigrane utakmice KMF Leotar Ocean Link je bez bodova.

KMF "Leotar 'Ocean Link': Perišić, Savo Andrić, Šešelj, Vico, Srđan Andrić, Radović, Bokić, Perić, Šutalo, Cimirot, Zečević, Muratović, Katičić.

MNK "Zrinjski": Skuhan, Bevanda, Drežnjak, Hrkać, Ćavar, Čolak, Gutić, Zovko, Ivanković, Raguž, Sušac, Suton, Vlaho, Čerkez.