Nova opcija na Instagramu uplašila one koji vole da „ŠPIJUNIRAJU“

Izvor: nezavisne.com Foto: nezavisne.com
TREBINJELIVE 28. 11. 2016. - 22:44h

Društvenim medijima počela je da se širi glasina da će Instagram, svaki put kada slikate ekran unutar njihove aplikacije, kako biste sačuvali nečiju fotografiju, tu osobu o tome da obavijesti, piše Biznis Insajder.

instagram

Međutim, to nije istina.

Ono što je istina je da će Instagram obavijestiti drugog korisnika u slučaju da ste screenshotovali njegovu privremenu običnu, sliku ili video poruku, koju vam je direktno poslao.

Instagram je naime nedavno najavio uvođenje mogućnosti slanja privremenih poruka – po uzoru na Snapchat.

„Nakon što snimite fotografiju ili video, kliknite na strelicu kako biste ih poslali privatno. Možete ih poslati pojedincu, grupi ili oboma istovremeno. Pošaljite što god želite, od internih štoseva do najgorih selfija. Međutim, za razliku od drugih direktnih poruka, ove fotografije i videi će nestati iz inboksa vaših prijatelja nakon što ih pogledaju. Vidjećete ako su ih pogledali dva puta ili ako su spremili screenshot poruke“, napisali su iz Instagrama, a prenosi Jutarnji list.

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.