Večeras predavanje dr Ranka Rajovića u amfiteatru HET-a

Sponzorisani članak
TREBINJELIVE 24. 11. 2016. - 13:05h

PREDAVANJE KOJE SE NE PROPUŠTA!

Amfiteatar ZP „Hidroelektrane na Trebišnjici“, danas u 19.00 časova

rajovic-cerovac

„Pustite dijete da se vrti do mile volje, da skače po krevetu dok mu ne dosadi… Čak i ako padne, veća šteta od toga će biti da mu zabranjujete spomenute igre jer mu na taj način usporavate razvoj mozga!“

To su, među ostalima, glavne poruke dr Ranka Rajovića, jednog od tvoraca novog programa NTC (Nikola Tesla centar), člana Mense i Komiteta za darovitu djecu.

Predavanje ovog ljekara specijaliste iz Novog Sada, inače oca četvoro djece, u samo dvije sedmice, pogledalo je na YouTubeu više od 100.000 ljudi.

Glavna poruka jeste da roditelji i vaspitači pravim pristupom mogu pridonijeti razvoju koeficijenta inteligencije, te stvaralačkog i produktivnog mišljenja kod svoje djece, i to u razdoblju koje je najdinamičnije u razvoju mozga, a to je ono do sedme godine života.

Obrazovni centar „Cerovac“ čiji su svi profesori i vaspitači prošli obuku za NTC sistem učenja, organizator je ovog predavanja koje će se sigurno mnogo razlikovati od onih na koje smo navikli kada je u pitanju obrazovanje naših najdražih i najmlađih.

Vjerujemo da ćete kao roditelji ili rodbina nekog mališana, smatrati da ste korisno iskoristili vrijeme nakon što saslušate mudre riječi dr Rajovića.

Osnovu NTC sistem učenja predstavljaju savremena naučna otkrića iz oblasti neuronauke i pedagogije sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja djece.

Ovaj sistem učenja predstavlja specijalizovani program za edukaciju roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i vještine mogu da primjene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa djecom.

Edukacija se vrši putem seminara, predavanja i radionica.

Samo određene ustanove posjeduju NTC licencu za rad koja potvrđuje da je osoblje obučeno za NTC program i da ga primjenjuje u svakodnevnom radu sa djecom.

NTC program se sprovodi u 17 država Evrope.

Akreditovan je odukom Ministarstva za obrazovanje u 7 država (BiH, Srbija, Slovenija, Hrvatska, Češka, Crna Gora i Makedonija), a primjenjuje se u još 10 država uz saradnju obrazovnih institucija (Italija, Grčka, Švedska, Island, Mađarska, Rumnija, Bugarska, Švajcarska, Slovačka i Poljska).

Radujemo se druženju sa vama tokom ovog predavanja.

Vaš Cerovac

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja