U 14. kolu Druge lige Republike Srpske grupa istok, FK "Leotar" pobijedio je OFK "Glasinac 2011" iz Sokoca rezultatom 4:1 ( 2:1).

leotar-glasinac

Tako se Leo oprostio pobjedom od svojih navijača pred zimsku pauzu jer u sljedećem kolu gostuju u Gacku.

Domaći igrači dobro su otvorili utakmicu iako su se mnogi pribojavali današnje utakmice zato što su u sedam dana odigrali tri utakmice i već u 6. minutu centaršut Šešelja po zemlji i Ristić sa pet metara šalje loptu u mrežu.

U 21. minutu Zečević centrira, ali Ristić loptu glavom šalje pokraj gola. U 28. minutu je 2:0, a akteri su isti, samo Ristić ovoga puta glavom postiže pogodak. U samom finišu utakmice u 44. minutu Bunjevac je najviši u skoku i smanjuje rezultat na 2:1. Sa tim rezultatom otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu igrači Leotara nastavili su sa dobrom igrom i imaju prilike preko Šešelja u 48. i 69. i Ramića u 68. minutu, ali rezultat ostaje nepromijenjen.

U 70. minutu centaršut Pjace dolazi do Ristića koji loptu dodaje Cimirotu i to je 3:1. U 84. minutu Šešelj izlazi sam ispred gostujućeg golmana i postiže četvrti gol za domaće.

Dva minuta prije kraja utakmice Ramić pogađa prečku, a na odbijenu loptu natrčava Spaić i šalje je preko gola.

Nakon utakmice trener Rajko Mičeta bio je zadovoljan igrom svoje ekipe jer su njegovi igrači igrali agresivno, disciplinovano i borbeno.

"Stvarali smo prilike, a iz tih šansi postignuta su četiri gola. Pribojavao sam se današnje utakmice, ali svaka čast mojim igračima", rekao je Mičeta.

Nakon 14. kola Leotar ima 24 boda uz gol razliku 24:14.

U posljednjem kolu, klub sa Polica gostuje FK "Mladosti" iz Gacka.