Koža lica zahtijeva specijalnu njegu. Sasvim je prirodno da većina nas pravi manje ili veće greške koje čine da naše lice ne izgleda baš sjajno.

greske-koje-pravimo-kada-je-njega-lica-u-pitanju

Srećom, te greške se mogu ispraviti, važno je prepoznati ih na vrijeme.

U današnjem videu otkrivamo vam šta nikako nije dobro raditi kada je u pitanju njega lica, zašto nije dobro dirati lice rukama, kao i zašto je važno redovno čistiti ekran mobilnog telefona.

O skidanju šminke prije spavanja se mnogo pisalo i govorilo - s pravom. Tatjana je objasnila zbog čega je to važno i na koji način je najbolje da to učinite.

Maramice za skidanje šminke nije dobro previše često koristiti, međutim, čak i kada ih koristite to morate učiniti pravilno.

Kada su u pitanju bubuljice, većina nas ne može da se suzdrži i svako je barem jednom bio "sam svoj majstor" .

Takođe, mnogi se služe pastom za zube da bi se bubuljice navodno osušile.

U videu ćete saznati kako to nikako nije dobro i šta je najbolje učiniti ukoliko vas napadnu male crvene napasti.

Tatjana je podijelila s vama koliko puta nedeljno bi trebalo da se radi piling lica, kao i na šta bi trebalo obratiti pažnju kada je u pitanju korišćenje novih maski i krema za lice.

Okoloočne kreme, kao i kreme za lice moraju se nanositi na poseban način. Ukoliko ih ne nanosite pravilno, neće imati efekta.

Ista stvar je i sa sredstvima za umivanje.

Nadamo se da će današnji savjeti uspjeti da promijene loše navike kada je njega lica u pitanju i da ćete imati ljepšu i blistaviju kožu.