Policijska stanica Bileća je juče oko 17.00 časova zaprimila anonimni poziv u kome joj je prijavljeno da se jedno nepoznato lice nalazi u jednoj nenaseljenoj porodičnoj kući.

policija

Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta gdje su zatekli lice inicijala S.H. u izvršenju krivičnog djela teška krađa.

Navedeno lice je nakon konsultacija sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva u Trebinju lišeno slobode, a protiv njega će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška krađa“.

Do sada u 2016. godini, u Opštinama Istočne Hercegovine građani su svojim savjesnim i odgovornim ponašanjem spriječili izvršenje 13 krivičnih djela, mahom iz oblasti imovinskih krivičnih djela i krivičnih djela iz grupe krivičnih djela protiv života i tijela.

Centar javne bezbjednosti Trebinje poziva građane da ne budu slijepi i gluvi kada se nešto nezakonito dešava u njihovom komšiluku, vodeći se mišlju da se to nekome drugom dešava, da nije njihova briga, ne dozvolite da Vaš komšija postane žrtva lica koja iskorištavaju njegovu nemoć ili odsustvo, jer se i Vi možete naći u istoj ili sličnoj situaciji.