Za ovogodišnji, treći "OK fest", koji će biti održan od 1. do 3. jula u prostoru Nacionalnog parka Sutjeska na Tjentištu, sve je spremno.

ok fest

"Prošle godine naš festival je okupio i očarao hiljade mladih ljudih iz cijelog regiona, koji su uživali u jedinstvenom i prekrasnom ambijentu NP Sutjeska, a festival je protekao bez ijednog incidenta, tako da se samim tim pred nama prošle godine, nakon završetka festivala, našao zadatak da ove godine budemo još bolji, kvalitetniji i da pokažemo da je NP Sutjeska idealna destinacija za mlade", kazala je Karolina Karalić, portparol festivala.

Napomenula je da svake godine moraju da se mijenjaju, jer "OK fest" iz godine u godinu raste i postaje prepoznatljiv, prije svega po tome što pored muzičkog programa nudi i brojne sadržaje koji su usmjereni na razvoj i promociju ove destinacije.

"I ove godine posjetioci će imati priliku uživati i u brojnim drugim sadržajima: raftingu rijekom Tarom, u planinarenju, filmskim projekcijama. Od ove godine stekli smo još jednog novog prijatelja, a to je kompanija 'M:tel'", rekla je Karalićeva.

Pojasnila je da su tokom prethodne dvije godine pokazali da "OK fest" na Tjentištu može da okupi i poveže mlade ljude s područja bivše Jugoslavije, a sami komentari učesnika i posjetilaca festivala da je "OK fest" Jugoslavija u malom i da se osjeti miris i duh Jugoslavije su nešto na šta su posebno ponosni.

Organizatori su se pobrinuli da u muzičkim sadržajima svako pronađe nešto za sebe. Tako su među izvođačima "Babe", "Vlatko Stefanovski trio", "Laibach", "Who See", "Kolja i grobovlasnici", "Bajaga i instruktori", Edo Maajka, "Kultur Shock" i "Viva Vox".

Pored bogatog lajnapa, ovogodišnji festival ima i neke novine. To je Relax stage, jedan potpuno novi koncept na ovom festivalu, gdje će publika u dnevnoj varijanti programa moći da se opusti uz zvuke džeza i klasične muzike.

Ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da uživaju uz "East time", "Jazz Poesy Cabaret", "Combine Quartet", "Flutete", "Libertango" i "Bambus". Ukoliko još niste, sada je pravo vrijeme da osigurate svoje mjesto u epicentru zabave "OK festa" - OK kampu.

Trodnevni boravak u OK kampu po osobi iznosi 25 KM, a ukoliko vam je uz to potreban i prevoz u ponudi je paket III, koji po cijeni od 60 KM uključuje i ovu uslugu.