Lanac trgovina obućom „Uno-NK“ građani Crne Gore ocijenili su sa najvećom ocjenom kada je u pitanju kvalitet obuće, rezultat je QUality medDAL istraživanja kvaliteta, koje se sprovodi u Crnoj Gori za period 2016/2017.

Uno

To su rezultati nedavnog istraživanja koje je sprovela švajcarska kuća ICERTIAS (www.icertias.com) na uzorku od 1.200 internet ispitanika, isključivo građana Crne Gore, CAWI - DEEPMA metodom (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness)

Ispitanicima je u anketi putem web-obrasca postavljeno sljedeće pitanje:

„Navedite naziv lanca trgovine obuće koji po vašem ličnom iskustvu i mišljenju nudi apsolutno najviši nivo kvaliteta na crnogorskom tržištu.“

Najveći broj ispitanika je u svom odgovoru naveo nikšićki lanac obuće Uno.

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, UNO-NK  ima pravo da nosi prestižan status Br.1 u kvalitetu i zlatnu medalju QUDAL – QUality meDAL 2016/2017. s maksimalnih pet zvjezdica za kvalitet u kategoriji „lanac trgovina obućom“.

Cilj projekta QUDAL jeste skrenuti pažnju javnosti na važnost kvaliteta u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunski nivo kvaliteta, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje, te lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.