U Narodnoj biblioteci u Trebinju večeras je otvorena izložba likovnih radova Tatjane Topalović, Nine Lojović Milinić i Snježana Domazet. Ove tri mlade umjetnice izlagale su više puta, ali prvi put zajedno.

  izlozba snjezana, tatjana i nina

Dobre prijateljice u životu riješile su da to prijateljstvo pretoče i u zajedničku izložbu, na kojoj su prikazana 33 rada.

Na crtežima Tatjane Topalović prikazana je tematika Hercegovine, života, pozitivne energije koju ispoljava kroz likovni izraz, gdje na platno prenosi svoje emocije koje posmatrač može da pronađe.

"Pokušavam da pozitivno utičem na posmatrača kroz svjetlost, porodicu, vjeru i sve druge istinske i suštinske vrijednosti", kazala je Tatjana, dodajući da je radila u tehnici ulje na platnu.

Nina Milinić Lojović predstavila se kombinovanom tehnikom u kojoj preovladava kolaž i različite teme - od unutrašnjih ekspresija do motiva Trebinja koji su kombinovani sa njenim ličnim doživljajem.

Na večerašnjoj izložbi predstavljeni su i radovi Snježane Domazet, koji su rađeni na tematiku stećaka i Hercegovine, istorijskog nasljeđa, motiva povezanih sa Trebinjem, apstraktnih i realnih motiva.

izlozba snjezana, tatjana i nina izlozba snjezana, tatjana i nina