Na Prvenstvu Republike Srpske koje je održano u Doboju učestovao je i Džiju-džicu klub "Leotar", koji je ostvario zapažen rezultat.

djiu djicu klub leotar

Takmičari ovog mladog kluba su osvojili 15 medalja od čega osam zlatnih, dvije srebrne i pet bronzanih medalja.

Zlatne medalje osvojili su: Sorajić Marija u konkurenciji nada do 38kg, Novčić Sara u konkurenciji nada do 50 kg, Dabović Aljoša u konkurenciji nada do 50kg, Milošević Pavle u konkurencji kadeta do 50 kg, Gordić Marija u konkurenciji kadetkina do 57 kg, Milić Milovan u konkurenciji kadeta do 81 kg, Gudelj Vasilije u konkurenciji kadeta preko 81 kg i Sorajić Dejan u konkurenciji juniora do 62 kg.

Srebrenim odličijima okitili su se: Šupić Miodrag konkurenciji pionira do 42 kg i Gađža Miloš u konkurenciji kadeta preko 81 kilograma.

Bronzane medalje osvojili su: Šupić Damjan u konkurenciji pionira do 36 kg, Radan Hristina u konkurenciji nada do 44kg, Dabović Pavle u konkurenciji nada do 37kg, Šupić Marko u konkurenciji nada do 55kg i Porobić Jovan u konkurenciji juniora do 62kg.

Ovo je još jedan izuzetno dobar rezultat i pokazatelj ozbiljnog i marjivog rada u klubu, kaže trener Lazar Vučković.

"Ovo je i uvodno takmičenje za ulazak u reprezentaciju za odlazak na balkansko, evropsko i svjetsko prvenstvo. Naredno takmičenje nas očekuje odmah početkom idućeg mjeseca u Sloveniji u Mariboru, gdje očekujenmo dobre rezultate", istakao je Vučković.

Na takmičenju u Doboju učestvobalo je oko 200 takmičara iz 14 klubova.