Košarkašice "Trebinja 03" izvojevale su veliku pobjedu u polufinalu plej-ofa protiv ekipe "Mladosti" iz Prijedora rezultatom 76:70.

Zkk trebinje 03

Uspjele su da se iznesu sa velikim brojem ozbiljnih povreda, koje su ih desetkovale zadnja tri mjeseca, što je rezultiralo sa tri vezana poraza u ligi.

Ipak, kao što to uvijek biva najbolji se pokažu kad je najteže.

Na utakmici u kojoj je protivnik prvo poluvrijeme riješio sa deset poena razlike rezultat je smanjen u trećoj četvrtini na pet, dok su na terenu bile tri igračice od 14 i 15 godina (Milanović, Kešeljević, Papović) uz podršku odličnih Kovačević i Gudelj.

Utakmicu je u produžetak uvela Marija Kešeljević, najmanja i najmlađa igračica na terenu koja je u posljednjem sekundu regularnog dijela pogodila šut za tri poena i izjednačila rezultat.

Naše malene su produžetak rutinski privele kraju uz odličnu rolu Snežane Dostinić.

Malene sljedeći vikend igraju revanš utakmicu polufinala u Prijedoru, a eventualna majstorica bi se igrala u utorak, 29.3., sa početkom u 19.30. sati

ŽKK "Trebinje 03" - Radovanović 5, Kešeljević 14, Milanović 11, Gudelj 20, Vukajlović 3, Jokanović, Dostinić 9, Putica, Šukić, Kovačević 5, Papović 9, Trklja.

ŽKK "Mladost": Janjetović 2, Kovač 24, Plavšić 2, Vranješ, Čađo 3, Kovrlija 2, Prodanić, Delić 16, Đurđević 21.