U 19. kolu Prve lige Republike Srpske FK Leotar je pobijedio Vlasenicu rezultatom 4:0 (1:0).

Leotar vlasenica

Lijepo vrijeme privuklo je oko 400 ljubitelja fudbala na Police da gledaju Leo u želji i nadi da će dobrom igrom ostvariti pobjedu i nova tri boda.

Oni koji su došli na stadion nisu požalili.

U prvom poluvremenu igralo se u grču tako da nije bilo nekih šansi za golove. Prvu priliku za gol domaći su iskoristili u 45. minutu kada je S. Deretić iskosa sa lijeve strane šutirao za vođstvo domaćina od 1:0.

U drugom poluvremenu gledali smo sasvim drugu igru, gdje se Leotar oslobodio grča, a igrao znatno angažovanije i borbenije nego u prvih 45 minuta.

Takva igra urodila je plodom kada je Andri iz auta dodao loptu do Cicovića i kada su svi očekivali da će da centrira on je šutirao i pogodio mrežu gostiju za 2:0.

U 68. minutu  Ristićev centaršut sa lijeve strane, a glavom Perović postiže treći pogodak. U 75. minutu centaršut Cimirota iz slobodnog udarca, a Ristić je glavom pogodio prečku Vlasenice, a  isti igrač samo četiri minuta poslije postiže pogodak na centaršut Bigovića.

Nakon utakmice gledaoci su aplauzom ispratili igrače Leotara koji su danas pokazali jednu dobru utakmicu.

Trener Rajko Mičeta je rekao da je ovo dobar rezultat i da se Leotar vraća na pravi kolosijek i da su ovom pobjedom njegovi igrači vratili samopouzdanje.

"Idemo sada na gostovanje rasterećeni sa nadom da ćemo ostvariti dobar rezultat", kazao je Mičeta.

Sljedeću utakmicu Leotar igra  protiv Slobode iz Mrkonjić Grada.