Trebinje i Rukometni klub "Trebišnjica" bili su domaćini turnira regionalne lige na kome su učestvovale ekipe RK "Korčula", RK "Čelik" iz Nikšića i RK "Mokošica", a Trebinjci su ostvarili polovičan rezultat.

rk trebisnjica turnir regionalne rukometne lige trebinje

U prvoj utakmici snage su odmjerili Trebišnjica i Mokošica, a igrači podno Leotara slavili su sa 22:21, iako su na poluvremenu imali gol zaostatka 10:11. Utakmica je bila neizvjesna od prve do posljednje minute i u samoj završnici bolje su se snašli Trebinjci i ostvarili minimalnu pobjedu.

U drugoj utakmici Trebinjci su se sastali sa jedinom neporaženom ekipom do sada - Korčulom i doživjeli poraz 17:19, poluvrijeme 9:12. Od početka utakmice gosti su bili u prednosti od dva do tri gola i na odmor se otišlo sa tri gola prednosti u korist gostiju. Domaćini su drugo poluvrijeme odigrali znatno borbenije i angažovanije i uspjeli su pet minuta do kraja i da izjednače. Ali u samom finišu rukometaši iz Korčule su se bolje snašli i došli do zaslužene pobjede.

U RK Trebišnjica ističu da su zadovoljni zalaganjem ekipe i da nemaju nikakvih zamjerki svojim igračima.

RK Trebišnjica: Petković, Šipovac, Antelj 2, Kandić 6, S. Tasovac 3, Striković 7, Parežanin 3, Ratković 1, A. Tasovac 1, Grk 1, Mačkić 1, Veljo, Ćuzulan 13, Rosandić 1, Perišić.

U okviru turnira odigrala se takozvana Mala liga u kojoj su igrači Trebišnjice pobijedili svoje vršnjake iz Mokošica 16:4. U Trebinje je ekipa iz Mokošice došla bez nekoliko najboljih igrača tako da su domaćini veoma lako došli do pobjede.

RK "Trebišnjica": Stojanović Petković, Parežanin 1, N. Striković 1, F. Striković 1, Ratković 4, Tasovac 1, Grubačić 2, Grk 2, Jokanović 2, Veraja 2, Radanović, Kisin, Prodanović, Petrović, Šarenac.

rk trebisnjica pioniri