Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, 8.3.2016. godine, evidentirana su četiri krivična djela, dvije saobraćajne nezgode i dva narušavanja javnog reda i mira.

policija

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je jednom licu otuđena određena količina pogonskog goriva i komandna tabla za podizanje i spuštanje rampe. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Krađa“.

Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje su prilikom kontrole putničkog automobila „BMW“ pronašli 1.375 paklica različitih vrsta cigareta. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Nedozvoljena trgovina“.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća rade na dokumentovanju krivičnog djela „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.K. prijetilo jednoj osobi.

Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.P. u noći 13/14.2.2016. godine otuđilo dva štop svijetla čime bi počinilo krivično djelo „Krađa“.