Povodom Međunarodnog dana žena predstavnice Aktiva žena Socijalističke partije, Gradski odbor partije Trebinje, posjetile su Dom penzionera, gdje je organizovano druženje sa korisnicama Doma, a tom prilikom razmijenjeni su i prigodni pokloni.

sp trebinje akcija

Predsjednik Gradskog odbora Rajko Ćapin je čestitao svim pripadnicama ljepšeg pola njihov dan i naglasio da one predstavljaju bolji dio našega društva. Takođe je podsjetio da su socijalisti oduvijek u prvim redovima borbe za prava žena.

Umjesto organizovanja proslave za Dan žena, trebinjski Gradski odbor je određeni iznos novca donirao u humanitarne svrhe.

Socijalisti sa žaljenjem konstatuju da duh volonterizma i humanizma koji je krasio prošla vremena polako zamire u našem društvu i dodaju da svi moramo raditi na njegovoj obnovi.

S tim u vezi, mladi socijalisti su darovali krv i tako uzeli učešće u akciji dobrovoljnog davanja krvi povodom 50 godina od 7. marta 1966. godine, dana kada je uzeta prva doza krvi u akciji Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje i Transfuziološke službe Trebinje.

sp trebinje akcija