BILEĆA – Pucano na policiju pri pokušaju da spriječi nasilje u porodici

Autor: TrebinjeLive Foto: Ilustracija
TREBINJELIVE 04. 03. 2016. - 13:04h

Na policijske službenike Policijske stanice Bileća sinoć, 3. marta 2016. godine, pucano je iz vatrenog oružja, prilikom pokušaja sprečavanja porodičnog nasilja u jednoj porodici u Bileći.

Policija

Naime, prilikom izlaska na lice mjesta, po zaprimljenoj prijavi da je došlo do verbalnog nasilja u porodici, policijski službenici su primjetili da se lice A.T. udaljava od kuće, upućujući prijetnje po život policijskim službenicima, kao i članovima njegove porodice.

Nakon izvjesnog vremena, lice A.T. je pucalo iz automatske puške u pravcu putničkog motornog vozila iza kojeg su bili policijski službenici. Na policijsko naređenje da odbaci oružje, A.T. se oglušio i pobjegao u šumu. Na lice mjesta su odmah izašli i pripadnici Jedinice za podršku Trebinje koji su nakon što se dobrovoljno predalo lišili slobode lice A.T.

U toku je uviđaj na licu mjestu i dokumentovanje sledećih krivičnih djela: „Izazivanje opšte opasnosti“, „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ koji se stavljaju na teret ovom licu.

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.