Mališanima, članovima Udruženja roditelja i djece sa posebnim potrebama "Sunce nam je zajedničko", danas su Hidroelektrane na Trebišnjici podijelile novogodišnje paketiće.

paketici za djecu sa posebnim potrebama trebinje

Podijeljeno je 65 paketića djeci sa posebnim potrebama koja su svojim osmjesima pokazala radost i zadovoljstvo, što je i bio krajnji cilj ove aktivnosti.

Predstavnik Hidroelektrana na Trebišnjici Srđan Simović istakao je da je njihov cilj prvenstveno bio da razvesele svoje male sugrađane, uljepšaju im decembarske dane, ali i da nephodno raditi na stvaranju društva koje odgovara i služi.

On je podsjetio da su i ove godine Hidroelektrane na Trebišnjici i Elektroprivreda Republike Srpske izdvojili značajna sredstva iz dobiti za pomenuto udruženje

Predsjednik Udruženja "Sunce nam je zajedničko" Mijat Šarović zahvalio se na poklonima i podršci koju su pružila ova preduzeća, ističući da je to dokaz da djeca sa posebnim potrebama nisu sama i da će osjetiti radost novogodišnjih i božićnih praznika.

paketici za djecu sa posebnim potrebama trebinje paketici za djecu sa posebnim potrebama trebinje paketici za djecu sa posebnim potrebama trebinje