Trebinje je danas bilo domaćin redovnog kola Regionalne lige u rukometu. Kako je bilo i planirano kalendarom takmičenja, domaćin je bila ekipa RK Trebišnjica.

Regionalna liga rk trebisnjica

Na turniru su igrale ekipe Metković 1, Metković 2, Čelik iz Nikšića i RK Trebišnjica.

Turnir je počeo susretom domaćina sa ekipom Metković 2. Ovo je bila veoma uzbudljiva utakmica i do kraja se nije znao pobjednik. Ali u samoj završnici gosti su se bolje snašli i trijumfovali rezultatom 24:21, poluvrijeme 10:10.

Drugu utakmicu na turniru RK Trebišnjica odigrao je protiv ekipe Metković 1, i izgubio je rezultatom 26:21, poluvrijeme 8:12. Bila je to zaslužena pobjeda mladih Metkovčana koji su bili bolji tokom cijele utakmice.

Odigrane su utakmice još i između Metković 1 i Čelika u kojoj je u samom finišu pobjeđena ekipa iz Crne Gore rezultatom 26:24, a ekipa Metković 2 je pobijedila Čelik tijesnim rezultatom 22:21.

RK "Trebišnjica": (zbir golova u dvije utakmice) Ambulija 18, Bokić 2, Ćuzulan 10, Ninković 1, Perišić 5, Tasovac 5, Vukanović 1, Pljevaljčić, Kovač, Antelj, Kandić.

Ovo je treći turnir, prethodni su bili u Mokošici i Nikšiću.

Na kraju turnira, pioniri RK Trebišnica odmjerili su snage sa vršnjacima iz Metkovića. Utakmica, u kojoj je viđeno dosta atraktivnih poteza, završila je neriješenim rezultatom 13:13.Pioniri rk trebinjica

Pioniri 2002: Petković (7 odbrana), Stojanović (8 odbrana), Šarenac, F. Striković 1, Grk, Kovač, Tasovac 1, Grubačić, Radanović 2, Parežanin 3, N. Striković 1, Jokanović, Kisin, Ratković 2, Veraja 2, Špirto 1.

Sljedeće okupljanje je za 15 dana u Mostaru.