U Podgorici je danas održan 36. Kup oslobođenja Podgorice  u karateu na kome su odličan nastup zabilježili članovi Kluba borilačkih sportova “Trebinje.

Kbs trebinje

Oni su, u konkurenciji 665 učesnika iz 40 klubova iz deset zemalja Japana, Grčke, Srbije, Mađarske, Crne Gore, Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije osvojili 23 medalje - tri zlatne, šest srebrnih i 14 bronzanih.

Zlatne medalje  u borbama su osvojili pioniri Rastko Spaić i Aleksandar Bošnjak i Anastasija Eraković u konkurenciji nada.

Srebrne medalje su osvojili Aleksa Todorović, Aljoša Ćurić, Stefan Milinić, Vladimir Vulić - pioniri, Aleksa Miljanović nade i Srđan Trklja kadeti.

Bronzane medalje pripale su mlađim pionirima u katama, Katarini Aleksić, Miroslavu Boškoviću, Petru Begenišiću, Mladenu Čečuru, Nemanji Tarani Nemanja, Andrei Aleksić. Medalje istog sjaja osvojili su pioniri u borbama Ognjen Miljanović, Miloš Dangubić, Stefan Albijanić, Dejan Ukropina, Matija Krunić I Krsto Butulija kao i nade Miomir Dujanović i Marko Trklja.