UPIS U ŠKOLU „CEROVAC“ JE POČEO!

KURSEVI STRANIH JEZIKA

PROGRAM MENTALNE ARITMETIKE „SUANPAN“ DJEČIJI OBRAZOVNI KUTAK ŠKOLA MATEMATIKE ZA OSNOVCE LIKOVNI ATELJE POMOĆ SA ŠKOLSKIM PROGRAMOM

U Školi za učenje stranih jezika „Cerovac“ počeo je upis na OPŠTE I SPECIJALISTIČKE KURSEVE engleskog, italijanskog, njemačkog, ruskog, francuskog i španskog jezika. Grupe su male, svakom polazniku je posvećena posebna pažnja, cijene su pristupačne sa mogućnošću plaćanja na rate. Provjera znanja je besplatna, a nabavka udžbenika, konsultacije, polaganje svih ispita, parcijalnih i završnih, organizuje se u školi.

Iza škole „Cerovac“ stoji 13,5 godina provjerenog kvaliteta, ugovori o saradnji sa Britanskim savjetom, Goethe institutom, partnerski odnosi sa mnogim obrazovnim institucijama kod nas i u svijetu. Poslujemo u novim, savremeno opremljenim prostorijama u centru grada, kao i u odjeljenjima na periferiji, a koristimo najsavremenija nastavna učila i udžbenike.

U našoj školi se možete pripremati i možete polagati međunarodno priznate ispite i na taj način steći vrijedne i prepoznatljive diplome koje ćete moći iskoristiti u vašem daljem školovanju ili radu. Škola „Cerovac“ je zabilježila cifru od 1.000 Cambridge diploma koje su dobili njeni učenici.

Jezici Od ove godine, u školi „Cerovac“ se organizuje nastava mentalne aritmetike po programu SuanPan za djecu od 5 do 14 godina. Mentalna aritmetika Suanpan je obrazovno-razvojni program za isticanje potencijala svakog djeteta koji se zasniva na radu na računaljci. Izvođenje matematičkih operacija se odvija isključivo korišćenjem misaonog procesa. Djeca nauče da izvode računske operacije sa složenim brojevima brže od digitrona, i to bez greške! Djeca koja učestvuju u programu pokazuju jasan napredak koji se ogleda u sljedećem:

* bolja pažnja, jača koncentracija i moć usvajanja znanja

* bolje slušanje, razumijevanje i opažanje

* jača memorija i bolji refleksi

* veća sigurnost i samopouzdanje

* kreativnost i sposobnost rješavanja problema na višem nivou.

Stečene sposobnosti djeca zadržavaju zauvijek, bez potrebe obnavljanja programa.

logo suanpan

Takođe, u toku je upis u DJEČIJI OBRAZOVNI KUTAK škole „Cerovac“ za mališane uzrasta od 3 do 6 godina, koji radi po poznatoj Montesori metodi. U ovom kutku djeca uče osnove bontona, engleski jezik, prirodu, društvo, matematiku i mnogo korisnih stvari koje će im olakšati snalaženje u društvu malih i velikih.

Kutak

LIKOVNI ATELJE škole „Cerovac“ takođe vrši upis novih članova koji će se pridružiti ovom programu koju već devetu godinu privlači veliki broj najmlađih zaljubljenika u kist i boje. Mentori su diplomirani akademski grafičari, a učeći razne tehnike slikanja djeca će naučiti i mnogo o teoriji umjetnosti i upoznati se sa raznim djelima poznatih slikara i vajara.

Atelje

A ako želite da učinite još nešto za vaše mališane, pozivamo vas da posjetite našu ŠKOLU MATEMATIKE ZA OSNOVCE, u Trebinju i Bileći. U pitanju je veoma interesantan program po kome se radi u poznatoj matematičkoj školi „Arhimedes“ u Beogradu, a vodi ga profesor matematike koji je siguran da može uvjeriti učenike da matematika nije razlog za glavobolju.

matematika

Osim programa za strane jezike, koji prate najsavremenije edukativne metode u svijetu, u školi „Cerovac“ ćemo vam pomoći da savladate i ŠKOLSKO GRADIVO iz stranih jezika. Naši profesori će svim učenicima koji žele da utvrde školsko gradivo, omogućiti nastavu stranih jezika tempom koji odgovara učeniku i u terminima koji će se usaglasiti sa dječijim obavezama.

Popusti:

* Za dva polaznika iz iste porodice nudimo popust od 5%;

* Za trećeg polaznika iz iste porodice nudimo godinu dana besplatne nastave;

* Popust od 5% nudimo i našim starim polaznicima;

* Studenti i nezaposleni prvu godinu kursa plaćaju mjesečnu ratu u iznosu od 50 KM bez obzira koji nivo pohađaju.

Nastava na svim odsjecima počinje u septembru, nakon što se formiraju grupe. Prijaviti se možete svakog radnog dana od 8 do 14 i od 17 do 19 časova, na telefon broj: 059/223-502, ili u prostorijama škole u Ulici Vuka Karadžića br. 37b, kompleks „Luč“. E-mail adresa je skola@cerovac.ba.

Budite sigurni da će u našoj školi vaše vrijeme i vaša investicija biti vrednovani na pravi način.

Dobrodošli!

Jezici cerovac

U našoj školi se možete pripremati i možete polagati međunarodno priznate ispite i na taj način steći vrijedne i prepoznatljive diplome koje ćete moći iskoristiti u vašem daljem školovanju ili radu. Škola „Cerovac“ je zabilježila cifru od 1.000 Cambridge diploma koje su dobili njeni učenici.

Budite sigurni da će u našoj školi vaše vrijeme i vaša investicija biti vrednovani na pravi način.

Dobrodošli!