Fudbaleri "Leotara" odigrali su neriješeno 1:1 na Policama protiv ekipe "Borca" iz Šamca u okviru 2. kola Prve lige Republike Srpske.

leotar borac samac drugo kolo 003

Kuriozitet utakmice je što je po prvi put svih 18 igrača prijavljenih za današnji meč iz Trebinja, te su odličnom igrom u prvom dijelu utakmice izmamili aplauze od publike.

Leotar dolazi u vođstvo u 17. minutu, kada je sa bijele tačke precizan bio Cimirot. Nakon toga domaćini su imali nekoliko odličnih prilika, ali bez realizacije (prečka, stativa, izbijanje sa linije).

Odmah na početku drugog poluvremena osjetio se pad u igri Leotara, pa su gosti iz Šamca preko Hasanovića u 49. minutu izjednačili rezultat na 1:1.

Poslije izjednačujućeg pogotka na obje strane bilo je šansi, ali je rezultat ostao isti.

"Mladim fudbalerima čestitam na osvojenom bodu. Publika je bila izvanredna i vodila nas je do tog boda", kazao je trener Leotara Rajko Mičeta, dodajući da nisu iskoristili šansu da daju još jedan do dva gola, nakon čega je uslijedio pad igre.

On je istakao da će do gostovanja protiv Slobode iz Novog Grada pokušati da isprave greške, riješe određene probleme i krenu u ligaške pobjede.