Mnogo uzbuđenja, kvalitetne igre i ujednačen kvalitet rivala, osnovne su karakteristike ovogodišnje Olimpijade u malom fudbalu "Trebinje 2015".mokri dolovi hrupjela

Do kraja takmičenja po grupama ostalo je jedno kolo i do posljednjeg minuta posljednje utakmice u predtakmičenju neće se znati konačni raspored četvrtfinalnih parova.

U večerašnjim utakmicama Hrupjela su teškom mukom, sa 3-2 pobijedila Centar, već otpisana Gornja Hrupjela su iznenadila vodeću ekipu na tabeli Donje Police i pobijedila ih sa 5-3.

U posljednjem meču dana, koji je zbog kratkotrajne kiše premješten sa Stadiona malih sportova u Sportsku dvoranu u Bregovima, Gorica je sa ubjedljivih 5-1 pobijedila Stari grad.

Uoči posljednjeg kola u grupi B svaka ekipa ima šansu za plasman u četvrtfinale.

Donje Police, Gorica i Hrupjela su se već, sa po devet osvojenih bodova, plasirali u četvrtfinale a Centar sa 4, Gornja Hrupjela sa 3 i Stari grad sa jednim bodom nadaju se plasmanu među osam najboljih ekipa.

U posljednjem kolu, koje se igra u petak 24. jula sastaju se Gorica-Centar, Gornja Hrupjela – Stari grad i Donje Police Hrupjela.

Nešto izvjesnija situacija je u grupi A.

Plasman u četvrtfinale obezbijedile su ekipe Mokrih dolova, Donjih Hrupjela, Bregova i Tina stanice.

Od ishoda utakmica koje se igraju sutra, a sastaju se, Bregovi – Donja Hrupjela, Gučina – Tina i Tina stanica  - Mokri dolovi znaće se redoslijed ekipa, ko će u četvrtfinale, a ko će ispasti.

Prvi meč počinje u 19 časova i 30 minuta na Stadionu malih sportova Aleksandar Masleša, a ukoliko bude značajnijih kišnih padavina sve utakmice biće odigrane u Sportskoj dvorani Miloš Mrdić.

Na tabeli Mokri dolovi imaju 10, Donja Hrupjela 9, Bregovi 8, Tina stanica 5, Tina 1 i Gučina bez bodova.