Uprava Fudbalskog kluba "Leotar" ne ćuti, niti će to ikada činiti, jer je Leotar klub svih građana Trebinja, a ne neke političke partije i kao takav ne bi smio da bude predmet, niti poligon za politička prepucavanja, istakao je za TrebinjeLive Milan Tomanović, potpredsjednik FK "Leotar".

konferencija za novinare fk leotar

"Drago nam je što je priča o FK 'Borac' pokrenula sve trebinjske dušebrižnike. Nadam se da će sadašnje rukovodstvo FK 'Leotar' konačno dobiti priliku da na tematskoj sjednici Skupštine grada Trebinja, posvećenoj FK 'Leotar', iznese sve činjenice o radu kluba, nasljeđenim dugovanjima, 'kriminalu u klubu', odnosu države i grada prema klubu, sporu između kluba i grada po pitanju vlasništva nad stadionom, te ulaganju i održavanju istog, značaju postojanja gradske firme 'Trebinjesport' u održavanju sportskih objekata, načinima prevazilaženja krize, mogućnostima samoodrživog funkcionisanja Leotara", istakao je Tomanović.

On je ponovo pozvao trebinjske političare da ne koriste FK "Leotar" za svoja politička prepucavanja, već da sazovu Skupštinu grada sa temom o stanju u klubu sa Polica.

"Mi sa nestrpljenjem čekamo da kažemo sve što imamo i da odgovorimo kako na pitanja odbornika, tako i građana Trebinja", zaključio je Tomanović.