U Trebinju je danas otvorena "NIS Petrol" benzinska stanica, prva na području Istočne Hercegovine.

otvaranje benzinske stanice nis u trebinju

Otvarajući objekat, direktor maloprodaje Nikola Knežević je istakao da će biti nastavljeno širenje mreže "NIS Petrol" benzinskih stanica, ne samo u Hercegovini, nego i u cijeloj BiH.

"Otvaranje novih benzinskih stanica rezultat je naše težnje da obezbijedimo potrošačima dostupnost i pouzdanost visokokvalitetnih proizvoda, kao i savremene servisne usluge", rekao je Knežević.

Kompanija "G-Petrol", otvaranjem benzinske stanice u Trebinju, nastoji da zadovolje široku potrošačku populaciju, kao i da obezbijede dostupnost najkvalitetnijih naftnih derivata euro pet kvaliteta, proizvedenih po najsavremenijoj tehnologiji u Rafineriji nafte Pančevo.

Povodom otvaranja benzinske stanice, Vatrogasnoj jedinici u Trebinju doniran je prvi rezervoar goriva, a prve kupce očekuju i vrijedne nagrade.

gazprom trebinje benzinska stanica nis

Uz prepoznatljivi "NIS Petrol" brend, pod kojim od danas posluje ukupno devet benzinskih stanica "G-Petrola", ova kompanija pod premijum brendom "Gazprom petrol stejšn" upravlja sa još 27 benzinskih stanica u BiH.

"G-Petrol" je članica jedne od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja posjeduje najveću i najmoderniju mrežu benzinskih stanica u Srbiji, a od 2012. godine mrežu aktivno širi u BiH, Bugarskoj i Rumuniji.

Nova benzinska stanica se nalazi u ulici Trebinjskih brigada, na izlazu iz grada prema Dubrovniku i deveta je na području Republike Srpske.