U četvrtak, 9. jula sa početkom u 12.00 časova, u Trebinju će biti otvorena prva NIS Petrol benzinska stanica, koja se nalazi u ulici Trebinjskih brigada bb.

gazprom trebinje benzinska stanica nis

Benzinsku stanicu će otvoriti direktor maloprodaje "G-Petrola" Nikola Knežević, a Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici u Trebinju, tim povodom, biće doniran prvi rezervoar goriva, dok prve kupce očekuju vrijedne nagrade.

"USB punjač za automobile dobija prvih 500 kupaca uz račun veći od 30 KM, a svakog 200. kupca, bez obzira na iznos računa, očekuje poklon vaučer za gorivo u vrijednosti od čak 50 KM! Vaučer akcija traje do našeg 5.000 kupca", kažu u "G-Petrolu".

Uz prepoznatljivi NIS Petrol brend, pod kojim od danas posluje ukupno devet benzinskih stanica G-Petrola, ova kompanija pod premium brendom "Gazprom petrol stations" upravlja sa još 27 benzinskih stanica u BiH.
G-Petrol je članica jedne od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja posjeduje najveću i najmoderniju mrežu benzinskih stanica u Srbiji, a od 2012. godine mrežu aktivno širi u BiH, Bugarskoj i Rumuniji.